KIRIKKALE
24°

Tarım işçisinin çadırda beslediği yavru ceylanlara el konuldu

Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde bir tarım işçisinin beslediği "gazella subgutturosa" türü 2 adet yavru ceylana el konuldu.


KIRIKKALE (İHA) -  Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde mevsimlik tarım işçisi olarak çalışan H.C’nin yavru ceylanları çadırında beslediği ihbarını alan Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğü harekete geçti. Ekipler tarafından yapılan baskında, bulundurulması yasak olan Latince isimli "gazella subgutturosa" türündeki 2 adet ceylana el konuldu. Ceylanlar, Şanlıurfa’ya gönderilerek Doğa Koruma ve Milli Parklar 75. Yıl Ceylan Üretme İstasyonu’na teslim edildi. Tarım işçisi A.C. hakkında ise 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu’na aykırı olarak gerekli belgeleri olmadan ceylan beslediği gerekçesiyle idari işlem başlatıldı.

 

Tarım işçisinin çadırda beslediği yavru ceylanlara el konuldu Tarım işçisinin çadırda beslediği yavru ceylanlara el konuldu Tarım işçisinin çadırda beslediği yavru ceylanlara el konuldu Tarım işçisinin çadırda beslediği yavru ceylanlara el konuldu Tarım işçisinin çadırda beslediği yavru ceylanlara el konuldu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

40917

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171