°

Sulakyurt’ta yaşlılara sıcak yemek ulaştırılıyor

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde, 65 yaş üstü vatandaşlar ve ihtiyaç sahipleri için başlatılan YADES (Yaşlı Destek Programı) projesi kapsamında sıcak akşam yemeği dağıtımı Ocak ayından bu yana aralıksız devam ediyor.


PROJEYİ YERİNDE İNCELEDİLER

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen proje, özellikle yalnız yaşayan yaşlılar için büyük bir destek sağlıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri de Sulakyurt’a gelerek YADES projesinin uygulamasını yerinde inceledi.

VATANDAŞLAR TAKDİRLE KARŞILIYOR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, “Misafirlerimiz hoş geldi, sefalar getirdi. Bu anlamlı projeyle vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz,” dedi. Proje kapsamında her gün onlarca haneye sıcak yemek ulaştırılıyor. İlçede dayanışma ruhunu güçlendiren bu hizmet, vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de kaçak viski ele geçirildi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de resmi belgede sahtecilik!

İlginizi Çekebilir

BUĞÇETAP projesi Kırıkkale'den başladı!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

61514

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171