KIRIKKALE
32°
02:42

İkindi'ye Kalan Süre

Sulakyurt elektriğini güneşten alacak

Başkanlık görevine geldiği günden itibaren başarılı çalışmalara imza atan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçeye önemli bir yatırım daha kazandırdı. Belediye itfaiye ve garaj amirliği binası üzerinin tamamına 100KWH GES kurulumu yapılacak.


40 MİLYON TL’LİK YATIRIM 
Sulakyurt Belediyesi ile Sungen Solar Enerji Sistemleri arasında sözleşme imzalanacak. İmzalanacak bu sözleşme kapsamında Sulakyurt Belediyesi elektriğini güneşten alacak. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Belediye Başkanı İsmail Bildik, “Belediyemiz itfaiye ve garaj amirliğimiz binası üzerine tamamı Sulakyurt Belediyesine ait olacak 100KWH GES kurulumu yapılacak. Aynı zamanda ilçemize 2 MV megawatt enerji kurulumu yaparak 40 Milyon liralık yatırıma imza atıyoruz. Gazetekale.com. Biz çalışırız ilçemiz kazanır,  biz susarız hizmetlerimiz kazanır. Sulakyurt Sevdana yürek gerek” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Çiftçilere yüzde 50 hibe destek

İlginizi Çekebilir

Havalar soğuyacak, kış geliyor!

İlginizi Çekebilir

Bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

46858

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171