°

Su taşkını, Ankara-Kırıkkale yolunu kapattı

Kırıkkale ve çevresinde etkili olan sağanak yağmur sonrası, Ankara-Kırıkkale karayolu üzerinde su taşkını meydana geldi. Yaşanan taşkın sonrası karayolu bir süre trafiğe kapandı.


TIR GEÇEMEDİ, KARAYOLU TRAFİĞE KAPANDI
Kırıkkale ve çevresinde yağışlı hava etkili olmaya devam ediyor. Aniden bastıran yağmur ve dolu, ilçeler ve köylerin yanı sıra karayollarını da olumsuz etkiliyor. Bugün öğle saatlerinde aniden başlayan sağanak yağış, Ankara-Kırıkkale karayolu üzerinde, vatandaşlar tarafından Kayadibi olarak bilinin bölgede, su taşkınına neden oldu. Su taşkını sonrası bir tır yolda mahsur kalırken, karayolu bir süre trafiğe kapandı. Yaşanan su taşkını nedeniyle kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Sokakta zehir tacirlerine geçit yok!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de 70 bin adet makaron ele geçirildi

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’a yüzme havuzu yapılıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

85569

Kırıkkale’de trafik kazası: 2 yaralı
Eskişehir Gökmeydan Spor Kulübü’nün 9 sporcusu siyah kuşak bağladı
AK Parti Sözcüsü Çelik: “Yunanistan’da şanlı bayrağımızın yakılmasını şiddetle lanetliyoruz”
SIRADAKİ HABERLER

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171