KIRIKKALE
25°

Spor ödülleri 16’ncı kez sahiplerini bulacak

Gençlere sporu sevdirmek ve spor alışkanlığı kazandırmak amacıyla çalışma sergileyen Kırıkkalegücü Spor Kulübü, geleneksel hale getirdiği ödül töreninin bu yıl 16’ncısını düzenleyecek. Ödül töreni, kulüp başkanı Güven Gündüz’ün koordinatörlüğünde gerçekle


ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYON OLACAK 
Faaliyet gösterdiği günden itibaren spor alanında önemli çalışmalara imza atan Kırıkkalegücü Spor Kulübü, her yıl olduğu gibi bu yılda önemli bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor. 
Düzenlenecek olan ‘16. Ulusal Spor Ödülleri’, 14 Kasım 2023 saat 18.00’de İl Müftülüğü Konferans Salonunda sahiplerini bulacak. Ödül töreni, kulüp başkanı Güven Gündüz’ün koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek. 17 kategoride verilecek ödüller kapsamında yılın belediye başkanları, federasyon başkanları, sivil toplum kuruluşları ve yılın sporcuları gibi önemli isimlere ödüller verilecek. 

500 KİŞİYE ÖDÜL VERİLDİ 
Kırıkaklegücü Spor Kulübü’nün kuruluş amacının gençlere sporu sevdirmek olduğunu dile getiren başkan Gündüz, “Elimizde bulunan imkanlar doğrultusunda spor alanında önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz. Kulübümüz kurulduğu ve ödül törenimizi gerçekleştirdiğimiz günden itibaren bugüne kadar yaklaşık 500 kişiye ödül vererek onurlandırdık. Kırıkkale halkının bu ödül törenine sahip çıkmasını bekliyor ve herkesi şimdiden ödül törenimize davet ediyorum” dedi. 

Haber: Süleyman Ok 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

67391

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171