KIRIKKALE
21°
00:51

İkindi'ye Kalan Süre

Sizler devletin görünen yüzlerisiniz

Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Polis Meslek Yüksek Okulu’nu ziyaret etti. Şeref Defteri’ni imzalayan Vali Tekbıkoğlu’na Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mustafa Evren Yoğurtçu tarafından brifing sunuldu.


PROFESYONEL OLMALISINIZ 
Polis Meslek Yüksek Okulu’nda derslikleri ziyaret ederek öğrenciler ile tanışan Vali Tekbıyıkoğlu, Polis Memurlarının devletin üniformalı yüzleri olduğunun altını çizdi. Tekbıyıkoğlu, “Birçok memlekette görev yaptık. Bizler kaymakam ve vali olarak devletimizin görünen yüzleri olduk sizler ise; devletin üniformalı görünen yüzlerisiniz. Bu yüzden mesleğinizde profesyonel olmalısınız. Devlet vatandaşının huzur ve güvenliği için vardır. Yasal mevzuatları da sizlerin iyice öğrenerek kendinizi donanımlı hale getirmeniz gerekiyor.” 


ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI 
“Benim babam da bir Polis Memuruydu. İnsanlar doğup büyüyor ve bir meslek sahibi oluyor. Daha sonra da başkaları gelip bu mesleği devam ettiriyor. Hepiniz profesyonel olarak sabırlı ve donanımlı olarak bu mücadeleyi sürdürmelisiniz. İnşallah hepiniz vatan ve millet sathında önemli görevler yaparak ülkemize büyük hizmetler edersiniz” dedi. Vali Tekbıyıkoğlu derslik ziyaretlerinin ardından Yemekhane, Yatakhane ve Spor Salonunda incelemelerde bulundu. 


Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Saygılı; "Mahalle konaklarımız fabrika gibi"

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de "Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı" başladı

İlginizi Çekebilir

Yeniceli köyünde Muharrem ayı iftarı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

61971

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171