KIRIKKALE
25°
04:25

İmsak'a Kalan Süre

Şirketlerde aile anayasası eğitimi

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerine yönelik sağlanan eğitim hizmetleri kapsamında Şirketlerde Aile Anayasası konulu bir seminer düzenlendi.


GEREKLİLİĞİ KONUSUNDA BİLGİLER VERİLDİ
Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasının üyelerine yönelik düzenlediği geliştirme ve eğitim faaliyetleri devam ediyor. Bu kapsamda Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası işbirliğinde Şirketlerde Aile Anayasası konulu bir eğitim semineri düzenlendi. Akademik Danışman Prof. Dr. Adnan Akın tarafından TSO toplantı salonunda verilen seminerde şirketlerde Aile Anayasası’nın gerekliliği konusunda bilgiler verildi.

ANAYASASININ ÖNEMİNE DE DEĞİNDİ
Aile anayasasının, aile üyeleri tarafından hazırlanan ve işletmeye ilişkin konuları barındıran bir sözleşme olduğunu ifade eden Akademik Danışman Prof. Dr. Adnan Akın, aile anayasasının önemine de değindi. Seminerde ayrıca aile anayasası içinde yer alabilecek hususlar, aile anayasası bulunan büyük şirketlerden örnekler, aile anayasasında olması gereken belli başlı maddeler, Aile Anayasasının Türk Hukukundaki Yeri ve bağlayıcılığı konuları anlatıldı.  

Haber: (Stajyer) Süleyman Ok

İlginizi Çekebilir

TSO’da müşterek toplantı

İlginizi Çekebilir

Şirketlerde aile anayasası eğitimi

İlginizi Çekebilir

Ticaret ve Sanayi Odası’nda seçim heyecanı 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

34828

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171