KIRIKKALE
21°
02:9

İmsak'a Kalan Süre

Shimano Kırıkkale’de

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 7’nci etabı gerçekleştirilecek olan puanlı yol yarışları, Kırıkkale’de gerçekleştirilecek. Yarışmaya katılan takımlara dünyaca meşhur Japonya merkezli Shimano firması da teknik natural destek sağlayacak.


NATURAL DESTEK SAĞLAYACAK 
Türkiye Bisiklet Şampiyonası 7. etabı olan Türkiye Şampiyonası Kırıkkale’de düzenlenecek. Puanlı Yol Yarışı 22-25 Eylül 2022 tarihleri arasında Kırıkkale’de gerçekleştirilecek.  Yarışmaya katılan takımlara dünyaca meşhur Japonya merkezli Shimano firması da teknik natural destek sağlayacak. Shimano Fransa turunun sponsorlarından birisi. Shimano ilk kez Kırıkkale’ye teknik ekibi ile geliyor.


22-25 EYLÜL TARİHİNDE GERÇEKLEŞECEK
Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun 2022 Yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Şampiyonası 7. etabı ‘Pedallar Anadolu’nun Kalbinde’ sloganı ile Kırıkkale’de düzenlenecek. Puanlı Yol Yarışları, 22-25 Eylül tarihinde gerçekleşecek. Öte yandan halk sürüşü ise 25 Eylül 2022 tarihinde saat 15.00’de düzenlenecek. Tüm Kırıkkale halkının davetli olduğu halk sürüşüne kayıtlar, 25 Eylül Pazar günü saat 13.30 ile 14.45 arasında Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak. 


YARIŞ BOYUNCA YARIŞMACILARI TAKİP EDECEK 
Sürüş sonrası yapılacak olan çekilişle vatandaşlara bisiklet ve çeşitli hediyeler verilecek.  Yarış, Japonya merkezli Shimano firmasının katılımı ile farklı bir boyuta taşındı. Shimano’ya ait araçlar, yarış boyunca yarışmacıları takip ederek, nötral destek sağlayacak. Herhangi bir çarpışma ve mekanik arıza durumunda yarışmacıların en kısa sürede yarışa katılmaları sağlanacak. Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu himayesinde gerçekleşecek olan yarışma şehirde heyecan oluşturdu.


Haber: Ahmet Gökdemir
 

İlginizi Çekebilir

Akyön, Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci yaşını kutladı

İlginizi Çekebilir

Bahçeşehir Koleji, nitelikli eğitimi çocuklarla buluşturuyor

İlginizi Çekebilir

Silahlı kavgada 3 zanlı tutuklandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

57334

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171