KIRIKKALE
25°
04:9

İmsak'a Kalan Süre

Sevgi ve iyilik dağıttılar

Kahramanmaraş merkezli 11 il genelinde meydana gelen depremin ardından harekete geçen Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi, vatandaşlardan toplanan yardımları bölgeye ulaştırdı. Kızılay gönüllüleri, bölgede iyilik ve sevgi dağıtarak herkesin gönlünü kazandı.


AYNİ VE NAKDİ YARDIMLAR TOPLANDI 
11 il genelinde meydana gelen depremin ardından Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi harekete geçti. Kızılay, 7.7 şiddetindeki depremin yaralarını sarmak için Hüseyin Kahya Parkı altı, Yüksel Tekstil karşısında deprem zedelere yardım standı açtı.   Açılan yardım standa depremzedeler için ayni ve nakdi yardımlar toplandı.  Şube Başkanı Mustafa İşler, “Kızılay ekipleri ilk andan itibaren afet bölgesine hareket etti. Depremin hemen ardından Kızılay ekipleri bölgeye intikal etti. Depremden etkilenen ve geceyi dışarıda geçiren vatandaşlarımıza destek olabilmek için Kızılay tüm imkanlarını seferber etti” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Yerbilimleri profesörü Yağız: “Depreme her zaman hazırlıklı olmalıyız!”

İlginizi Çekebilir

Depremzede Yağır: “Doğduğumuz topraklara geri döneceğiz”

İlginizi Çekebilir

Kızılay, kurban bağışlarınızı bekliyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

77175

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171