KIRIKKALE
24°
00:26

Öğleye kalan Süre

Saygılı, minibüsçü esnafını ziyaret etti

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Minibüsçü Esnaf Oda Başkan Adayı Orhan Ceylan ve minibüs şoförleri ile bir araya geldi. Burada esnafla sohbet eden Saygılı, esnafın sorun ve taleplerini dinledi.


IŞIKLARDA YAŞANAN SORUNLAR İLETİLDİ
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Minibüsçü Esnaf Odası Başkan Adayı Orhan Ceylan ve minibüs şoförleriyle bir araya geldi. Şehir merkezinde bulunan minibüs duraklarındaki esnaflarla sohbet eden Saygılı, Ceylan ve diğer esnafların sorun ve taleplerini dinledi. Duraklarda bulunan oturma koltuklarının eskidiğini belirten minibüsçü esnafı, ayrıca ışıklarda yaşanan problemleri Başkan Saygılı’ya iletti. 

İSTEK VE TALEPLER GEREKLİ MÜDÜRLÜKLERE İLETİLDİ
Esnafın problemlerini dinleyen Saygılı, istek ve talepleri gerekli birim müdürlüklerine iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Ceylan, “Işıklarda yaşadığımız sıkıntıyı ve duraktaki koltuk sorunlarını Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı’ya iletmiştik. Çözüme kavuşturduğu için şahsım ve esnafım adına teşekkür ederim” dedi.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

74023

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171