KIRIKKALE
21°

Saygılı, “Bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz”

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Saygılı mesajında, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde Ramazan Bayramına ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.


“BÜYÜKLERİMİZİ TELEFONLA ARAYALIM”
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Bayramda evde kalmanın koronavirüsle mücadelede çok önemli olduğunu belirten Saygılı, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan ayını daha nihayete erdirdik. Bir mübarek Ramazan ayını daha geride bırakarak, bayramı idrak etmekte, bu güzel günlerin feyz, rahmet ve bereketinde bulunmaktayız. Bizleri manevi iklimiyle saran, kaynaştıran ve kucaklaştıran bu Ramazan Bayramında evde kalmanın, sosyal mesafeyi korumanın, koronavirüsten kurtulmak için kritik önem taşıdığını unutmayalım. Ama büyüklerimizi bu Ramazan bayramında telefon ile arayarakta olsa onları ihmal etmeden bayramlarını kutlayalım” dedi.

Saygılı mesajının sonunda “ Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Kırıkkaleli hemşehrilerimin Ramazan Bayramını en içten duygularla kutlar, bu vesile ile aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anar, herkese sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini dilerim” ifadelerini kullandı.

 

 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

22856

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171