KIRIKKALE
25°
02:43

İmsak'a Kalan Süre

Saygılı açıkladı: “Şehrimizin hiçbir kesiminde su kesintisi yaşanmıyor”

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, su isale hattında güçlendirme ve su arıtım çalışmalarını yerinde inceledi. Saygılı, “3 katına çıkan su tüketimini karşılayabilmek amacıyla şehre su taşıdığımız isale hattında güçlendirme ve su artırım çalışmaları


ARITIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR 
Son dönemde havaların sıcak geçmesiyle birlikte su tüketimleri 3 katına çıktı. Bu kapsamda su tüketimlerinin en aza indirilmesi amacıyla Kırıkkale Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, su isale hattında güçlendirme ve su arıtım çalışmalarını yerinde inceledi. Saygılı, “3 katına çıkan su tüketimini karşılayabilmek amacıyla şehre su taşıdığımız isale hattında güçlendirme ve su artırım çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

SU KESİNTİSİ YAŞANMIYOR 
Saygılı, “Yaz ayı nedeniyle Kırıkkale’de 3 katına çıkan su tüketimini karşılayabilmek amacıyla şehre su taşıdığımız isale hattında güçlendirme ve su artırım çalışmalarımız devam ediyor.
Ekiplerimizin gayretle çalıştıkları canlı isale hattında incelemede bulunduk. Çok şükür an itibariyle küçük istisnalar hariç şehrimizin hiçbir kesiminde su kesintisi yaşamamaktayız” şeklinde konuştu.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale, belediye otobüsüne kavuşuyor

İlginizi Çekebilir

Mehmetçikle omuz omuza

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi kendi enerjisini üretecek

Haber Yorumları

Yorum Yaz

61473

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171