KIRIKKALE
26°
01:32

Öğleye kalan Süre

Saygılı: “15 Temmuz kahramanlıkla kazanılmış demokrasi zaferidir”

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 15 Temmuz’un, Türkiye Cumhuriyetinin bu güne kadar karşılaştığı en önemli hadiselerden biri olduğunu söyleyerek “ülkemize yapılan en büyük ihanetlerden birisidir, bu alçakça saldırıyı unutmadık unutmayacağız”dedi


TOP YEKÜN KARŞI DURDUK 
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde yapmış olduğu açıklamada ülkemizin maruz kaldığı alçak darbe girişiminin demokrasi tarihimizin kara bir lekesi olduğunu söyledi. Başkan Saygılı “15 Temmuz Türkiye’nin bu güne kadar karşılaştığı en önemli hadiselerden bir tanesidir. Tüm milletin top yekün karşı durduğu, hain darbe girişine karşılık bir bütün halinde hareket ettiği dönemdir.” İfadesini kullandı. Meydana İnen İlk Şehir Kırıkkale Başkan Saygılı, 15 Temmuz’un devlet içine sızmış, kendisine emanet edilen devletin silahlarını kendi vatandaşlarına kullanmaktan çekinmeyen, ülkemizi parçalamak ve milli iradeyi yok etmek isteyen hainlere karşı, tüm milletin vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış demokrasi zaferi olduğun söyledi. 

AZİZ TÜRK MİLLETİ VAR
Başkan Saygılı Kırıkkale açısından da “15 Temmuz’un Kırıkkale açısından şöyle bir önemi vardır, Meydanına inen ilk şehirdir. Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanımız tüm vatandaşlarımızın katılımıyla hain darbe girişimine karşı durduğunun göstergesidir. 15 Temmuz’da şehitlerimiz oldu, Kırıkkale’den de şehitlerimiz gazilerimiz vardır, Rabbimize şükürler olsun ki onlar bizim şeref nişanelerimizdir.” Şeklinde konuştu. Milletimize ve özellikle Hemşehrilerime Teşekkür Ediyorum Başkan Saygılı “Rabbim bir daha böyle olaylarla karşılaştırmasın. Bu da net olarak bilinmelidir ki bu tür hain darbe girişimlerine karşı dim dik duran aziz Türk Milleti Vardır. Ben Kırıkkaleli hemşehrilerime bu hain darbe girişine karşı gösterdikleri duruştan dolayı çok çok teşekkür ederim. Rabbime bu hain darbe girişiminde bizlere görev yaptırdığı için şükürler ediyorum inşallah bir daha böyle bir olay ile karşılaşmayız” dedi.

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

69 yaşında okuma yazma öğrendi, 72'sinde şiir kitabı çıkardı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’nin araç sayısını merak ettiniz mi?

İlginizi Çekebilir

Sağlıkçıları silahla tehdit eden muhtar tutuklandı!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

29205

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171