KIRIKKALE
24°
02:25

İkindi'ye Kalan Süre

Sanayi Sitesi Protokolü imzalandı

Sanayi esnafı tarafından merakla beklenen Yeni Sanayi Sitesi Protokolü imzalandı. TOKİ tarafından çevre yolu üstüne yapılacak olan Yeni Sanayi Sitesi protokolünün imzalandığını Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı duyurdu.


ÇEVRE YOLU ÜZERİNE KURULACAK
Sanayi Sitesi’nin taşınması konusunda bir süredir girişimlerde bulunan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Belediye Meclisinden de yetki alarak, konu ile ilgili çalışmaları hızlandırdı. Saygılı’nın TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile yaptığı görüşmenin ardından Kırıkkale Oto Sanatkarları ve Demirciler Odası Başkanı, Saygılı ve Bulut ile birlikte üçlü protokol imzalandı. Çevre yolu üzerinde Kırıkkale Belediyesi’nin de arsanın bulunduğu yere TOKİ tarafından inşa edilecek olan Yeni Sanayi Sitesi’nin modern bir yapıya sahip olacağı belirtildi.

BULUT VE SAYGILI PROTOKOLÜ İMZALADI
Saygılı, Yeni Sanayi Sitesi projesinin ihale ve inşaat yapım sürecinin TOKİ tarafından yürütüleceğini söyledi. Başkan Saygılı, Kırıkkale için en önemli projelerden birini daha hayata geçtiğini belirterek “TOKİ, çevre yolunun bulunduğu yerde sanayi sitesi yapacak. Bizim sanayi sitesinde şuanda faaliyet gösteren esnaflarımıza oldukça cazip taksitler ile satışını yapacak. Burada sektörün içinde olan, bu işi yapanlar buradan yer alabilecekler. Dışarıdan başka kimse giremeyecek. Şehrimiz için önemli adımdı attık.” ifadelerini kullandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

98315

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171