KIRIKKALE
25°
00:50

İkindi'ye Kalan Süre

Rüzgar Kenan Eriş, erkekliğe ilk adımı attı 

Kırıkkale’nin yakından tanınmış simaları arasında yer alan Gazetekale Gazetesi dağıtım personeli Selçuk Eriş’in biricik evladı Rüzgar Kenan Eriş, erkekliğe ilk adımı attı. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde, objektiflere mutluluk dolu kareler y


RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU 
Kırıkkale’de uzun yıllar basın camiasında görev alan gazetemiz dağıtım personeli Selçuk Eriş’in oğlu Rüzgar Kenan Eriş, düzenlenen düğün töreniyle erkekliğe ilk adımı attı. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde baba Selçuk Eriş, davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi. Düğün törenine katılan davetliler minik Eriş’in damatlığını da görmesi temennisinde bulunarak, hayırlı olsun temennisinde bulundular. 

YÖRESEL MÜZİK EŞLİĞİNDE EĞLENDİLER 
Minik Eriş’in heyecanı gözlerden kaçmazken, sünnet törenine katılan davetlilerle yakından ilgilenildi.  Ses sanatçılarının birbirinden güzel seslendirdiği yöresel müzikler büyük alkış topladı.  Nezih bir ortamda geçen sünnet töreninde davetliler Rüzgar Kenan Eriş’e hediyeler takdim ederek yolunun açık olması ve mürüvvetini görme temennisinde bulundular. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Eriş ailesini yalnız bırakmazken, davetliler son derece mutlu olduklarını nezih bir ortam ve hizmetten memnun kaldıklarını belirtti.

BABA ERİŞ, FEDAKÂRLIKTAN KAÇINMADI
Yöresel müzik eşliğinde salona giriş yapan Eriş, davetliler tarafından da uzun süre ayakta alkışlandı. Baba Selçuk Eriş’in hiçbir fedakârlıktan kaçınmadığı sünnet töreninde, objektiflere ve kameralara da mutluluk dolu görüntüler yansıdı. Sünnet törenine katılan ve tören boyunca emeği geçen herkese teşekkür eden Baba Selçuk Eriş, son derece mutlu olduğunu, oğlu Rüzgar Kenan Eriş’in mürüvvetini de görme dileğinde bulundu. Daha sonra davetliler Eriş ailesine hayırlı olsun dileklerini iletirken, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler dilediler.

Haber: Ahmet Gökdemir

Haber Yorumları

Yorum Yaz

23766

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171