KIRIKKALE
22°
00:44

Akşam'a Kalan Süre

PSG, Al-Hilal ve Al-Nassr karması maç sonucu! Ronaldo ve Messi’nin son maçı!

Futbol severler tarafından ‘dünya futbolunun gelmiş-geçmiş en iyi iki futbolcusu’ olarak gösterilen Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo, dün akşam Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da bulunan Uluslararası Kral Fahd Stadı’nda karşı karşıya geldi. Her iki dün


İLK YARIDA BERABERLİK
Tüm dünyanın yakından takip ettiği PSG-Riyadh ALL-STAR karşılaşmasında ilk golü PSG’nin yıldızı Lionel Messi kaydetti. İkinci gol ise 33. dakikada diğer dünya yıldızı Cristiano Ronaldo’dan geldi. Dakikalar 43’ü gösterirken, PSG’li oyuncu Marquinhos takımını 2-1 öne geçirdi. İlk yarının son anlarında dakikalr 45+6’yı gösterirken, Portekizli yıldız Ronaldo yeniden sahaya çıktı ve skoru 2-2’ye getirdi. İlk yarı bu sonuçlarla sona erdi.

RONALDO VE MESSİ AYNI ANDA OYUNDAN ALINDI
Bir zamanlar Süper Lig’de de forma giymiş olan Talisca ikinci yarının başlaması ile birlikte oyuna dahil oldu. 2-2’lik beraberlik devam ederken, PSG’li Sergio Ramos sahneye çıktı ve takımını yeniden öne geçirdi. Ramos’un golünden 3 dakika sonra Hyun Soo Jang’in kafa vuruşu ile skor yeniden eşitlendi. Maçta dakikalar 62’yi gösterirken Ronaldo, Messi ve Mbappe aynı anda oyundan alındı. Maçta üstünlüğünü kuran PSG, 78. dakikada Ekitike ile aradaki farkı 2’ye çıkardı. Maçın sonucunu ise 90+4’te attığı gol ile Anderson Talisca belirledi. Riyad’da oynanan maç5-4’lük skorla sona erdi.

İLK 11’LER
Mücadeleye PSG, Navas, Hakimi, Marquinhos, Ramos, Bernat, Fabian, Sanches, Soler, Messi, Mbappe, Neymar ilk 11'iyle çıktı. Riyad All-Star'ın kadrosu ise Al Owais, Hyun Soo, Al Ghannam, Al Bulayhi, Abdulhamid, Luiz Gustavo, Kanno, Al Dawsari, Martinez, Marega ve Cristiano Ronaldo'dan oluştu.

RONALDO VE MESSİ MUHTEMELEN SON KEZ KARŞI KARŞIYA
Uzun yıllardır dünya futbolunun şahit olduğu en büyük rekabeti gözler önüne seren Ronaldo ve Messi, birbirlerine rakip oldukları süre boyunca birçok başarıya ve rekora imza atmışlardı. Hemen her kulvarda birbirlerine rakip olmayı başaran iki dünya yıldızı en son 2020 yılında karşı karşıya gelmişti. Riyad’da oynanan bu karşılaşma, muhtemelen Ronaldo ve Messi’nin son kez karşı karşıya geldiği maç olacak.

Haber: Burak Çalışkan

Haber Yorumları

Yorum Yaz

17855

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171