KIRIKKALE
22°
00:26

İkindi'ye Kalan Süre

Öztürk: “Vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürler”

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, vatandaşlara yönelik teşekkür ziyareti gerçekleştiriyor. Öztürk, aynı zamanda 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi kapsamında ‘Cumhur İttifakı’na destek istiyor.


VATANDAŞLARI YALNIZ BIRAKMIYOR 
14 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi sonrası MHP Milletvekili Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Av. Halil Öztürk, cadde ve sokaklarda vatandaşı yalnız bırakmıyor. Öztürk, “Bugün bir yandan 14 Mayıs’ta gerçekleştirilen seçimdeki teveccühlerinden dolayı hemşehrilerimize teşekkür ederken diğer yandan da 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimi vesilesiyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için oy istedik. Sayın Cumhurbaşkanımız yeniden seçilinceye kadar mücadelemiz gece gündüz demeden sürecektir” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk vatandaşlarla bir araya geldi

İlginizi Çekebilir

BİM’e Kırıkkale’den ilk tepki AYBİMAŞ’tan

İlginizi Çekebilir

Baloğlu; “Her dikim döneminde fidan dikmeye devam edeceğiz”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

90026

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171