KIRIKKALE
26°
03:57

Öğleye kalan Süre

Öztürk: ”Türk milleti bağımsızlığa sevdalıdır”

MHP Kırıkkale Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle açıklamalarda bulundu. Öztürk, ”Türk milleti ezelden beri bağımsız olarak yaşamış ve bunu kendisine nâm edinmiştir” dedi. 


BU ÖVÜNCÜN BERATI VE BELGESİDİR
Öztürk, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bu yönüyle de dünya milletleri arasında farklı bir yeri ve konumu olmuştur. Hiçbir grup ve odağın hükümranlığı altına girmeyen Aziz Milletimiz bağımsızlığı için her şeyi göze almış yeri geldiğinde canından yeri geldiğinde malından fedakarlık etmekten asla imtina etmemiştir.  Türk milleti gazi bir millettir. Türk devleti gazi bir devlettir. Ölürsem şehit kalırsam gaziyim diyen soylu bir iradeyi ve şuuru mağlup edecek hasmane bir güç dünya üzerinde yoktur, olamayacaktır. 15 Temmuz 2016 gecesi başlayan olaylar ve buna karşı yapılan şanlı direniş ve mücadele bu övüncün beratı ve belgesidir” dedi.

TÜRK MİLLETİ YENİ BİR DESTAN YAZMIŞTIR
“Nice ateş çemberleri yarılarak bugünlere ulaşılmıştır. Nice badirelere direnç gösterilerek bu cennet vatana leke düşürülmemiştir. Türk milleti yeni bir destan yazmış, yeni bir direniş kalesi oluşturmuştur. Tam yedi yıl önce Türkiye bir işgal girişimine maruz kalmıştır. Az kalsın, emek emek bugünlere gelen, şehidin, şühedanın göz nuru olan Türkiye Cumhuriyeti tarih sahnesinden silinip gidecekti. Nitekim tehlike bu kadar ileri noktadaydı. Hamd olsun, milletimizin iftihar edilecek feraset ve fedakârlığı sayesinde teröristler hak ettikleri tepkiyi şiddet ve cesaretle görmüşlerdir.”

TÜRK’ÜN EZELİ VE EBEDİ DÜŞMANLARIDIR
“Milli birlik ve dayanışma ruhu FETÖ’yü durdurmuş, hesaplarını boşa çıkarmıştır. FETÖ, Türkiye’ye pusu kurmuş, tuzağa çekmiştir. Bu soysuz ve kansızlar, yıllarca vatana kast ve ihanet etmenin alt yapısını oluşturmuşlar, işgal için uygun zamanı kollamışlardır. 15 Temmuz gecesi, gökyüzümüzde kanunsuz uçak uçurup helikopter gezdirenler, o alçaklara methiye düzenler, hatta onların mağdur olduğunu iddia edenler Haçlı işbirlikçisidir, küresel vahşet projelerinin içimize kadar uzanmış maşalarıdır. Bu maşaları tutan eller kirlidir, kanlıdır ve alayı birden Türk’ün ezeli ve ebedi düşmanlarıdır. 

MHP DÜN DE BUGÜN DE FETÖ’NÜN KARŞISINDADIR 
Hepimizin vazgeçilmeyecek hedefi Türk vatanının bölünmez bütünlüğünü kopmaz esaslara bağlamaktır. Devletin ve milletin bekası her türlü siyasi angajman ve arayışın önündedir.
Milliyetçi Hareket Partisi FETÖ’ye karşı verilecek mücadelede her zaman devletimizin ve milletimizin yanında tam kararlılıkla olacaktır. Bu mücadeleyi hayati önemde görüyoruz. Bu mücadele kararlı ve istikrarlı bir şekilde yapılmalı ve FETÖ’nün felsefi, düşünsel tüm boyutlarına odaklanılarak kapsamlı bir mücadele yürütülmelidir. 

DAYANIŞMA RUHUNU GÖSTERDİK 
“15 Temmuz gecesi sokaklarda kurulan Cumhur İttifakı Türkiye’yi her alanda en ileriye taşımak için mücadelesine amasız, fakatsız devam etmektedir. Cumhur İttifakı kararlıdır, azimlidir! Türkiye kimsesiz ve metruk bir ülke değildir ve Türkiye asla zillete düşmeyecektir.
Eğer birlik olmazsak, eğer Türk milleti şemsiyesi altında toplanmazsak, eğer siyasi ve ideolojik önyargıları geri plana itmez, dayanışma ruhunu ayakta tutamazsak son vatanımızda selâmızı verecek imamı arasak bile bulamayız. Cumhur İttifakı da bu özlemden doğmuştur. Bayrak inmez, ezan susmaz, vatan bölünmez diyerek Türkiye’ye sonuna kadar sahip çıkacağız. 
İster FETÖ, ister kanlı işbirlikçisi PKK/PYD, isterse de aynı karanlık yolun diğer taşeronları olsun, Türkiye’yi geçemeyecekler, Türk milletini yenemeyeceklerdir. Türkiye zalimlere yem olamayacak kadar kudretlidir.  Birliğimizi ve beraberliğimizi daha da güçlendirmemizin tarihi zorunluluk olduğu şu günlerde, yeni tartışmalara kapı aralamak, eski defterlerin sayfalarını kaldırmak bize göre anlamsızdır, faydasızdır. 15 Temmuz FETÖ darbe ve işgal teşebbüsü esnasında vatanını ve milletini kahramanca müdafaa eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize uzun, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir
 

İlginizi Çekebilir

MKE destek personelleri kadroya geçmeli

İlginizi Çekebilir

Kurtuluş Mahallesi’nden Öztürk’e büyük destek

İlginizi Çekebilir

Öztürk; “MKE çalışanlarının daima yanındayım”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

65466

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171