KIRIKKALE
25°
05:42

Öğleye kalan Süre

Özcan Kılıç, İYİ Parti’den istifa etti 

İYİ Parti’den Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan eğitimci Özcan Kılıç, İYİ Parti’den istifa etti. Kılıç, “Siyaset, kapalı kapılar ardında yapılan pazarlıklarla entrikalarla olmaz. Er ya da geç ayağınıza dolanır” dedi.


ÇİRKİN ORTAMLARDA SİYASET YAPILMAZ 
Kırıkkale eğitim camiasının yakından tanıdığı isimler arasında yer alan ve İYİ Parti’den geçtiğimiz sürede Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Özcan Kılıç, partisinden istifa etti. Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak eleştirilerde bulunan Kılıç, “Siyaset, kapalı kapılar ardında yapılan pazarlıklarla entrikalarla olmaz. Er ya da geç ayağınıza dolanır. Siyaset güzel ortamlarda güzel insanlarla yapılır, çirkin ortamlarda yapılmaz” dedi.

SİYASİ HİÇBİR HAREKETTE YOKUM 
Kılıç, “Siyaset başarı endeksli kazanma odaklı bir olgu olarak düşünülmelidir. Siyasetin Amacı vatan ve millet sevgisi olmalı, birilerinin koltuk sevgisi olmamalıdır. Başlangıçta Türk milliyetçiliği felsefesi üzerine kurulan ancak bu amacından uzaklaşarak koltuk koruma felsefesi üzerine oturan bir siyasi harekette olamayacağım inancına vardım. Bu vesileyle kuruluşundan beri içinde olduğum, çeşitli görevlerde bulunduğum ve emek harcadığım İYİ Parti’den istifa etmiş bulunuyorum. Artık siyasi hiçbir harekette yokum. Herkese hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Haber: Süleyman Ok
 

İlginizi Çekebilir

Kılıç, İYİ Parti’ye geçiş yaptı

İlginizi Çekebilir

Kılıç’tan teşkilatlarına teşekkür yemeği

İlginizi Çekebilir

Arap Osman Baran, İYİ Parti’den istifa etti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

47853

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171