KIRIKKALE
24°
01:20

Yatsı'ya Kalan Süre

Çakmaklı: “Hiçbir zaman kirli pazarlıklara girmedik!”

İYİ Parti Keskin İlçe Başkanı Zafer Çakmaklı, İYİ Parti İl Başkanlığı kongresi için adaylığını açıkladı. Seçildiği takdirde kimseye adaylık sözü vermeyeceğini ifade eden Çakmaklı, “Hiçbir zaman kirli pazarlıklara girmedik” dedi.


LİYAKATLİ YÖNETİMLE TALİBİZ 
2023 yılına yapılacak olan genel seçimlere hazırlanan İYİ Parti, önümüzdeki hafta Cumartesi günü Kırıkkale İl Başkanlığı kongresini gerçekleştirecek. 3’üncü olağan kongre için İYİ Parti Keskin İlçe Başkanı Zafer Çakmaklı’da başkanlık yarışında olacağını açıkladı. Yönetimi ve basın mensuplarıyla kahvaltıda buluşan Çakmaklı, “Allah nasip ederse önümüzdeki hafta 3. olağan kongremizde yeni, güçlü, dinamik ve liyakatli listemizle il yönetimine talibiz” dedi.


KONGREMİZİN ASLA KAYBEDENİ OLMAYACAK
Çakmaklı, “Bizim hedefimiz güçlü bir teşkilat yapısı ile partimizi ilimizde zirveye taşımaktır. Bizler buna inandık, azim ettik. Allah'ın izni ile de başaracağız. Şunda gayet eminiz yapılacak olan kongremizin asla kaybedeni olmayacaktır. Daima İYİ Partimiz kazanacaktır. Her kesimi kucaklayan, istişare zeminine dayalı teşkilat esaslı bir yol izleyeceğiz. Rabbim il yönetimini bizlere nasip ederse yapılacak olan genel ve yerel seçimlerde kiminle veya kimlerle kazanacaksak eğer onlara yürüyeceğiz.” 

DÜRÜST, ADİL VE AHLAKLI BİR SİYASET
“Şimdiye kadar kimseye herhangi bir yere adaylık sözü vermedik bundan sonra da vermeyeceğiz. Hiç bir zaman kirli pazarlıklara girmedik. Bundan sonra da girmeyeceğiz. Bizim hedefimiz dürüst, adil ve ahlaklı bir siyaset. Bizim hedefimiz iyi ve temiz siyaset. Genel başkanımızdan aldığımız güçle kimseden emir almadık almayacağız da. Kimseye biat etmedik etmeyeceğiz de.” 

BOZUK GİDEN DÜZENE DUR DİYECEĞİZ 
“Emri milletimizden alacağız, biatı ise yalnızca Alemlerin Rabbi olan Yüce Allah'a edeceğiz. Değerli dava arkadaşlarım içinde bulunduğumuz sıkıntılı durum hepinizin malumudur. İnanın artık seçimlerden önce son siyasi çıkış Millet İttifakıdır. Dolayısı ile İYİ Parti'dir. Bozuk giden bu düzene hep birlikte dur diyeceğiz. İnşallah İYİ Partimizi iktidar yapacağız. Yapılacak olan kongremizin ilimize ve partimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Akşener; ‘’14 Mayıs akşamı bu işi birinci turda bitirmeliyiz.’’

İlginizi Çekebilir

Kuzucu: “Milletimiz tarihin en ağır sorunlarıyla yaşıyor”

İlginizi Çekebilir

Tuğba Çiftçi, İYİ Parti’nin yeni Kadın Kolları Başkanı oldu 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

48200

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171