KIRIKKALE
24°
00:38

Öğleye kalan Süre

Ömrü tamamlanan araçlar hurdaya ayrılacak

Kırıkkale Belediyesi’nin 2023 yılı Nisan ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda encümen üyeleri ve komisyon üyeleri belirlendi. Ayrıca ekonomik ömrü tamamlanan araçların hurdaya ayrılarak, MKE Hurda Ayıklama A.Ş.ye devri oy birliği ile


ENCÜMEN VE KOMİSYON ÜYELERİ BELİRLENDİ 
Kırıkkale Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleştirildi. Meclis başkan vekili Çakır Yıldırım başkanlığında, meclis üyelerinin katılımıyla belediye meclis salonunda gerçekleştirildi. Meclis gündem maddeleri arasında yer alan encümen üyesi seçimi, ihtisas komisyonlarına üye seçimleri gerçekleştirildi. 

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
Gündem maddeleri arasında yer alan ekonomik ömrü tamamlanan araçların hurdaya ayrılarak, MKE Hurda Ayıklama A.Ş.ye devri oy birliği ile kabul edildi.  Yine gündem maddeleri arasında yer alan İmar plan tadilatlarının görüşmesi ve komisyona havalesi gerçekleştirildi.

 YENİ ENCÜMEN ÜYELERİ 1 YIL GÖREV YAPACAK
Meclisin gündem maddeleri arasında yer alan ve 1 yıl süreyle görev yapacak olan 3 encümen Üyesi seçimi, gizli oylama usulü ile gerçekleştirildi. Yapılan oylama sonucu Meclis üyeleri Erol Tekin, Namık Haşim Baloğlu ve Esma Ulupınar encümen üyesi seçildi. Kırıkkale Belediyesi Yıldırım, yeni dönemde komisyonlarda görev alan meclis üyelerini tebrik ederek başarılar diledi. Geçmiş dönemde görev alan meclis üyelerine ise emekleri ve çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Silah müzesi, halk ziyareti için gün sayıyor 

İlginizi Çekebilir

30 Ağustos, vatanın tekrar tescillendiği gündür

İlginizi Çekebilir

MKE Barut Fabrikası'nda patlama

Haber Yorumları

Yorum Yaz

98561

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171