KIRIKKALE
21°
01:27

İkindi'ye Kalan Süre

Okul servislerine zabıta denetimi

Kırıkkale Belediyesi Trafik Zabıta Ekipleri okul ve personel servislerine yönelik denetimler gerçekleştirdi. Denetimlerde eksikleri tespit edilen sürücülere eksiklerin tamamlanması için süre verildi


YIL BOYU SÜRECEK
Kırıkkale Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri düzenli olarak servis araçlarına yönelik yaptığı denetlemelere eğiti ve öğretim yılının başlamasıyla sıklaştırdı. Yapılan denetimler ile ilgili açıklama yapan Kırıkkale Belediyesi “Zabıta Müdürlüğümüze bağlı Trafik Zabıta ekiplerimiz, okul servisleri ve personel servislerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde, servis araçlarının çalışma ruhsatı, ruhsatlarının vizeleri, güzergah izin belgesi, araçta görevli rehber personel, araç içi koltuk emniyet kemerleri, trafik seti gibi hususlar denetlendi. Bu denetimler öğrencilerimizin ve yolcuların güvenliği için yıl boyunca aralıksız devam edilecek denildi. 

YAPILAN KONTROLLER
Yapılan kontrollerde ayrıca servis araçlarının yaşı, araçlarda ‘Dur’ işaretlerinin kurallara uygun olup olmadığı, ‘Okul Taşıtı’ yazıları, servis aracının cam ve çerçeveleri, ilk yardım çantası ve trafik setinin yönetmeliğe uygun olup olmadığı, yangın söndürme tüpü, servis aracının kapıları, servis aracının zorunlu mali sigortası ve ferdi kaza sigortasının yapılıp yapılmadığı denetlendi. Yapılan denetimlerde tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için firma ve araç sürücülerine süre süre verildi.

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Hareketsiz yaşam, ölüm riskini yüzde 20 ila 30 artırıyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de yayılan gaz kokusunun kaynağı belli oldu 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de kişi atık miktarı açıklandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

79562

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171