KIRIKKALE
17°

Öğretmenlerle eğitim için görüşmeler sürüyor

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, ‘Öğretmenler Odası Buluşmaları’ kapsamında öğretmenlerle bir araya gelmeye devam ediyor.


ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI
Öğretmenler Odası Buluşmaları kapsamında Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, 15 Temmuz Şehitleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Yaylacık Şehit Oğuz Sünbül İmam Hatip Ortaokulunda öğretmenlerle bir araya geldi. Aydın, okul müdürleri Bilgin Cankar ve Kenan Korkmaz’dan bilgiler alarak öğretmenlerle de bir süre görüşme yaptı.

ARALIKSIZ SÜRDÜRECEĞİZ
Öğretmenler Odası Buluşmaları'nın ardından açıklama yapan Aydın, "Her fırsatta öğretmelerle yan yana gelmeye çalışacağız. Sahada olabilecek sorunların eğitimin asli unsuru olan bizzat öğretmenlerden dinleyerek çözümler geliştirme çabası içerisindeyiz." dedi. Öğretmenlerin görüş, öneri ve beklentilerini de dinledikleri belirten Aydın, kent merkezi ile ilçe ve köy okullarına yönelik bu tür ziyaretlerin aralıksız sürdürüleceğini kaydetti.


Haber: Büşra Özbek

Haber Yorumları

Yorum Yaz

32641

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171