KIRIKKALE
21°
02:26

Öğleye kalan Süre

Öğrencilerin, otomobil sporuna olan yetenekleri keşfedilecek

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), ilkokul öğrencileri arasından yetenekleri keşfetmek için mobil eğitim simülatörü projesini hayata geçirdi. Projeye Kırıkkale’den de 7-11 yaş grubundan çocuklar katıldı.


BAŞARILI ÖĞRENCİLERDEN TAKIM OLUŞTURULACAK
TOSFED, 7-11 yaş grubundaki ilkokul öğrencileri arasından yetenekleri keşfetmek, otomobil sporlarını tanıtmak ve sporun altyapısını kuvvetlendirmek amacıyla geliştirdiği mobil eğitim simülatörü projesini hayata geçirdi. Ankara’dan başlayarak 40 farklı şehirde düzenlenecek olan projede, 16 bin çocuğa ulaşılacak. Proje sonunda ise yetenekli öğrenciler, dijital turnuvalarda yarıştırılacak ve başarılı sporculardan karting branşı için bir takım oluşturulacak.

KIRIKKALE’DEN DE İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ KATILDI
Projede gezilecek olan 40 şehrin arasında Kırıkkale’de yer aldı. Kırıkkale’den TOKİ Şehit Nazir Elitok İlkokulu öğrencileri, TOSFED’in eğitim simülatörünü kullanarak hem hünerlerini sergiledi hem de doyasıya eğlendi.

Haber: Burak Çalışkan

Haber Yorumları

Yorum Yaz

99092

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171