KIRIKKALE
24°
01:32

Akşam'a Kalan Süre

Müftüoğlu’ndan teşekkür mesajı 

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı UCİ Komisyon Üyesi Emin Müftüoğlu, göreve geliş süresinin 1’inci yıldönümü nedeniyle açıklama yaptı. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür eden Müftüoğlu, “Hep birlikte daha güzel işlere imza atacağız” dedi.


BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI 
Müftüoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “İnsanoğlunun hayatında bazı günlerin özel bir anlamı vardır. Bu özel anlar hayat boyu hafızalarda kalır, bazen tatlı bazen acıdır. Tatlı olan gülümsemelerle paylaşılırken acı olanlar ise hayatın cilveleri içinde tecrübe olarak yerini alır. Her ikisinde de hayat bize güzellikler sunar. İşte bu güzelliklerden biri de 1. seneyi devriyesini bugün ikmal ettiğimiz Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanlığına siz değerli arkadaşlarımızla beraber gelişimizin yıldönümü.” 

BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞACAK
“Geriye dönüp baktığımız zaman, geçen bu sürede birbirimizi daha yakından tanıdık. Beraber çok güzel işlere imza attık. Edindiğimiz ekip ve aile bilinci bizleri bundan sonra da başarıdan başarıya koşturacaktır. Çıktığımız bu ulvi yolda benimle birlikte olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Başkanlığımızın 1. yılında bizlere destek, katkı ve himayelerini esirgemeyen, her zaman yanımızda olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. M. Muharrem Kasapoğlu’na ve tüm ekibine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir
 

İlginizi Çekebilir

Akyön’den Müftüoğlu’na tebrik 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

91003

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171