KIRIKKALE
25°
04:26

İmsak'a Kalan Süre

Millî Eğitim Müdürü Aydın, öğretmenlerle buluştu

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, öğretmenlerle bir araya geldi. Aydın, Şehitler Ortaokulunda görev yapan öğretmenlerle buluştu.


ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI 
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından hayata geçirilen "Öğretmenler Odası Buluşmaları" kapsamında Kırıkkale Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, Şehitler Ortaokulunda görev yapan öğretmenlerle buluştu. Okulu ziyaret eden Aydın, Okul Müdürü Ünal Şimşek'ten okulun fiziki durumu, öğrenci, öğretmen ve okulun diğer durumlarıyla ilgili bilgi aldı. Aydın, daha sonra okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek bir süre görüşme yaptı.

BİZLER İÇİN BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR.
Öğretmenler Odası Buluşmaları'nın ardından açıklama yapan Aydın, "Bizim yerimiz öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin yanı. Her fırsatta onların yanında olmaya gayret ediyoruz. Yükümüzü hafifleten öğretmenlerimize buradan çok teşekkür ederim. Bu tür buluşmalarla öğretmenlerimizle dertleşmek ve sahada karşılaşılan sorunlar varsa büyümeden yerinde çözmek ve meslektaşlarımızla istişarelerde bulunmak bizler için büyük önem taşıyor." dedi. Öğretmenlerin görüş, öneri ve beklentilerini de dinledikleri kaydeden Aydın, kent merkezi ile ilçe ve köy okullarına yönelik bu tür ziyaretlerin aralıksız sürdürüleceğini kaydetti.

Haber: Tuğçe Özdemir 

İlginizi Çekebilir

Bakan Yusuf Tekin ve Binali Yıldırım Kırıkkale’ye gelecek

İlginizi Çekebilir

Millî Eğitim Müdürü Aydın, öğretmenlerle buluştu

İlginizi Çekebilir

Şehitler Ortaokulu, Romanya’da

Haber Yorumları

Yorum Yaz

75975

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171