KIRIKKALE
22°
03:30

İkindi'ye Kalan Süre

MHP’li Öztürk “Esnafımızın borcu faizsiz ertelensin”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak, Kırıkkaleli esnaf ve sanatkârın sorunlarını dile getirip, çözüm önerilerini sundu.


ESNAF BÜYÜK ÖZVERİDE BULUNDU
Milletvekili Öztürk konuşmasında; “Kırıkkale’mizde koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere büyük özveriyle harfiyen uyan kesimlerden birisi de esnaf ve sanatkârlarımızdır. Esnaf ve sanatkârlarımız bugüne kadar salgınla mücadeleye ekmek teknelerini kapatarak, çalışanlarını koruyarak destek verdiler. Şimdi, dün açıklanan tedbirler çerçevesinde on yedi gün daha yine sabırla iş yerlerini kapatacaklar; kıyıda, köşede biriktirdikleriyle ve devletimizin destekleriyle kara günlerin geçmesini bekleyeceklerdir.” dedi.

ESNAF VE SANATKÂRIMIZIN HER TÜRLÜ BORCU FAİZSİZ ERTELENSİN
MHP’li Öztürk TBMM Genel Kurulu’ndaki konuşmasında çözüm önerilerine de değinerek; “Ülkemizde ve Kırıkkale’mizde esnafımıza mali destek kapsamında vergi, SGK ödemeleri, elektrik, su, doğal gaz, internet gibi faturaların, kira borçlarının, bankalardaki kredi ve kredi kartı borçlarının faizsiz ertelenmesi yerinde bir yaklaşım olacaktır. Mübarek Ramazan-ı Şerifi yaşadığımız bugünlerde, işsiz kalan vatandaşlarımızı da ekonomik olarak destekleyelim. Zira komşusu açken tok yatamayız.” diyerek, paylaşımların arttığı bu mübarek ayın; tüm Türkiye’ye hayırlar, sağlıklar ve bereketler getirmesini istedi.
 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

82844

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171