°

MHP teşkilatı Ülkücü şehit İbrahim Yıldırım’ı dualarla andı

Kırıkkale’de, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Arif Toprak ve yönetim kurulu üyeleri, Kırıkkaleli ülkücü şehit İbrahim Yıldırım’ı vefat yıl dönümünde kabri başında andı.


HEP BİRLİKTE DUALAR ETTİ

27 Şubat 1980 tarihinde gerçekleştirilen saldırı sonucu hayatını kaybeden Yıldırım için düzenlenen anma programında dualar edildi. Kabir ziyareti sırasında konuşan Başkan Arif Toprak, şehidin hatırasının ülkücü camia için önemli bir değer taşıdığını ifade etti. Toprak açıklamasında, “27 Şubat 1980 tarihinde alçak bir saldırı sonucu şehadete yürüyen ülkücü şehit İbrahim Yıldırım ağabeyimizi, vefat yıl dönümünde kabri başında rahmet, minnet ve dualarla yâd ettik.”

RUHU ŞAD, MEKÂNI CENNET OLSUN

“Ömrünü inandığı mukaddes değerlere adayan, dava şuurunu hayatının her anında vakar ve cesaretle taşıyan İbrahim Yıldırım ağabeyimizin aziz hatırası bizlere istikamet ve kararlılık olmaya devam etmektedir” dedi. Program sonunda şehit Yıldırım için Kur’an-ı Kerim okunarak dua edildi. MHP teşkilatı, “Ruhu şad, mekânı cennet olsun” ifadeleriyle anmayı tamamladı.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de yapılacak TOKİ’lerin detayları belli oldu!

İlginizi Çekebilir

Aşağımahmutlar’da gençler halı sahada buluştu

İlginizi Çekebilir

Çelebi’de kütüphanede kitap okuma etkinliği

Haber Yorumları

Yorum Yaz

51004

Kırıkkale’de trafik kazası: 2 yaralı
Eskişehir Gökmeydan Spor Kulübü’nün 9 sporcusu siyah kuşak bağladı
AK Parti Sözcüsü Çelik: “Yunanistan’da şanlı bayrağımızın yakılmasını şiddetle lanetliyoruz”
SIRADAKİ HABERLER

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171