KIRIKKALE
22°
00:6

Öğleye kalan Süre

MHP Keskin İlçe Başkanı Çakmaklı’dan seri ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Keskin İlçe Başkanı Zafer Çakmaklı, Ankara ve Keskin’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Çakmaklı, “Hemşehrilerimizin sorunlarını çözmeye çalışıyoruz.” dedi.


ANKARA VE KESKİN’DE ZİYARETLER GERÇKELEŞTİRDİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Keskin ilçe Başkanı Zafer Çakmaklı, MHP Keskin Belediyesi Meclis Üyesi Aydın Kayalak ile birlikte, Ankara ve Keskin’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Çakmaklı, ilk olarak Keskin’e atanan Kaymakam Tunahan Çil’i ziyaret etti. Ardından Ankara’ya giden Çakmaklı burada, Ankara’da EGO Spor Kulübü Başkanı Taner Özgü’yü, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yatırım İzleme Daire Başkanı Yakup Avan’ı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk’ü ziyaret etti. 

“HEMŞEHİLERİMİZİN TALEPLERİNİ ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ”
Çakmaklı ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, “Keskinimiz için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin taleplerini, milletvekilimiz ve il başkanımıza ileterek çözmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
 

 

mhp (1).jpg mhp (2).jpg mhp (3).jpg

Haber Yorumları

Yorum Yaz

77440

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171