KIRIKKALE
21°
00:55

Akşam'a Kalan Süre

Kurum kültürü ve kurumsal kimlik eğitim semineri

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerine yönelik sağlanan eğitim hizmetleri kapsamında Şirketlerde Kurum Kültürü ve Kurumsal Kimlik konulu bir seminer düzenlendi.


AVANTAJLAR ELE ALINDI
Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasının üyelerine yönelik düzenlediği geliştirme ve eğitim faaliyetleri devam ediyor. Bu kapsamda Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası işbirliğinde Şirketlerde Kurum Kültürü ve Kurumsal Kimlik konulu bir eğitim semineri düzenlendi. Akademik Danışman Prof. Dr. Adnan Akın tarafından TSO toplantı salonunda verilen seminerde şirketlerin kurum kültürünü benimsemeleri için izlemeleri gereken yollar ve kurumsal kimlik sahibi olmalarının getireceği avantajlar ele alındı. 


KURUM KÜLTÜRÜ ÇEŞİTLERİ
Şirketlerin üyeleri veya mensuplarının benzer davranışlar göstermesini, ortak tutum ve işbirliği edebilmelerini sağlayan Kurum Kültürünün işletmelerin başarısında büyük rol oynadığını ifade eden Akademik Danışman Prof. Dr. Adnan Akın, kurumsal kimliğin önemine de değindi. Seminerde ayrıca kültürün önemi, kurum ve toplum, kurum kahramanları, tören, seremoni ve ritüeller, normlar, değerler, inançlar, kurum dili, efsaneler, fiziki unsurlar, semboller, kurumsal kimlik unsurları, kurum kültürü çeşitleri konuları anlatıldı.  

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

TSO’da müşterek toplantı

İlginizi Çekebilir

Savunma sanayine yönelik kalifiye eleman yetiştiriliyor

İlginizi Çekebilir

TSO ve Labordent arasında indirim protokolü

Haber Yorumları

Yorum Yaz

60449

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171