KIRIKKALE
17°
03:19

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’ye Mart ayında kar sürprizi

Kırıkkale, Mart ayının son günlerinde karlı havaya uyandı. Bir süredir bahar havasının etkili olduğu Kırıkkale’de kar yağışını gören vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemedi.


YARIN DA DEVAM ETMESİ BEKLENİYOR
Kırıkkale genelinde bir süredir etkili olan bahar havası, yerini bir anda soğuk ve yağışlı havaya bıraktı. Yaklaşık 10-12 derece birden düşen hava sıcaklığının ardından Kırıkkale önce yağmura sonra kara teslim oldu. Rüzgarın da etkili olmasıyla kar, tipi halinde kendini gösterdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, yağışın yarın da devam etmesi beklendiği belirtildi.

HAFTA SONU YENİDEN ISINACAK
Bir anda düşen hava sıcaklıkları hafta sonu yeniden ısınacak. Gece saatlerinde sıfırın altında 7, gündüz saatlerinde ise 3 derece civarında olan hava sıcaklığı, hafta sonu 20 dereceyi bulacak. 
 

İlginizi Çekebilir

Montunuzu, botunuzu giyin! Aşırı soğuklar kapıda

İlginizi Çekebilir

ARAMA ÇALIŞMALARI 3'ÜNCÜ GÜNDE DEVAM EDİYOR Kırıkkale'de 18 Ocak Salı günü evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan iki çocuk annesi Hayriye Ulusoy'u (35) arama çalışmaları üçüncü gününde devam ediyor. Arama çalışmaları, Ulusoy'un montu ve otom

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’ye Mart ayında kar sürprizi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

80305

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171