KIRIKKALE
24°
01:38

Akşam'a Kalan Süre

Kırıkkalespor Play-Off’a kalacak mı?

Yaşlısı, genci 7’den 70’e koca bir kenti tek bir çatı altında toplayan, Kırıkkale’nin en büyük sevdası ve gururu olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un 2021-2022 futbol sezonunun ilk 30 haftasını ve sizler için derledik. Play-off yolunda gidişatını sürdüren


LİGE ŞİMŞEK GİBİ BİR BAŞLANGIÇ
TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 2021-2022 sezonunun ilk maçında, ligin en güçlüleri arasında olan Fethiyespor’la karşı karşıya geldi. Başpınar Stadyumu’nda oynanan maçta rakibi karşısında ezici bir üstünlük kuran Kırmızı-Lacivertliler sahadan 3-1’lik skorla galip ayrıldı.


ARDI ARDINA 4 HAFTA PUAN KAYBI
Kırıkkalespor’un zorlu fikstürü ilk haftayla sınırlı değildi. Kırıkkalespor sonraki 4 hafta boyunca 3’ü deplasmanda olmak üzere 4 zorlu maça çıktı. Kırıkkalespor bu maçlardan 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Ardı ardına 4 hafta boyunca puan kaybeden Kırıkkalespor, 6’ncı haftada rakibi Mardin 1969 Spor’u yenmeyi başardı. Kırıkkalespor bir sonraki hafta karşılaştığı Ofspor ile deplasmandan beraberlikle döndü. 6 haftada sadece bir galibiyet elde edebilen Kırıkkalespor’da belirsizlik devam ediyordu. 


12 HAFTADA SADECE 3 GOL YEDİ
Kırıkkalespor 7’nci haftaya girerken Teknik Direktör Nihat Baran, zorlu maçların geride kaldığını ve fikstürün takımın lehine döndüğünü belirtmişti. Dediği gibi de oldu. Kırıkkalespor ardı arına beş hafta boyunca sahadan galibiyetle ayrıldı. Beş haftada 15 puan toplayan Kırıkkalepor, puan tablosunda hızla üst sıralara yükseldi. Kırıkkalespor yükselişe geçmesinin yanı sıra, kalesini gole kapatmasıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ligin ilk 12 maçında sadece 3 gol yiyen ve toplamda 10 maçta kalesini gole kapatan Kırıkkalespor, elde ettiği bu başarı ile sadece Türkiye’de değil, tüm Avrupa’da en az gol yiyen takımlar arasına girdi. 


İLK YARIYI 3’NCÜ SIRADA TAMAMLADI
Kırıkkalespor, ilk yarıdaki diğer beş maçın 2’sinde galibiyet, 2’sinde mağlubiyet ve 1’inde beraberlik elde etti. 16’ncı haftaya kadar puan tablosunda 2’nci sırada yer alan Kırıkkalespor, ilk yarının son haftasında 3’üncü sıraya geriledi ve ligi orada tamamladı.  2’nci devrenin başlaması ile inişli çıkışlı bir performans gösteren Kırıkkale Büyük Anadoluspor son 13 haftada, 5 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 4 beraberlik elde ederek toplamda 19 puan topladı. 13 haftada beş kez  6’ncı sıraya gerileyen Kırıkkalespor, her seferinde gayreti ile ilk 5’in içine girmeyi başardı. 


PLAY-OFF’A SON DÖRT HAFTA
30 haftada 51 puan toplayan Kırıkkalespor, kendisi gibi 51 puan toplayan iki rakibinden averaj farkı ile önde bulunuyor. 5’inci sırada yer alan Kırıkkalespor’un 2. Lige yükselmesi için Play-Off şansı halen devam ediyor. Kırıkkalespor’un Play-Off’a gidip gidemeyeceğini ise önündeki 4 maç belirleyecek.  


Haber: Burak Çalışkan 
NOT: Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un lig panoramasına ait bilgiler, Nisan ayının ikinci haftasına aittir

İlginizi Çekebilir

Kuzenini öldüren zanlıyla babası tutuklandı

İlginizi Çekebilir

Tartıştığı kişiyi tabancayla vurdu!

İlginizi Çekebilir

Zincirleme kazalarda 3 kişi yaralandı 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

44664

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171