KIRIKKALE
19°
06:35

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’nin ismi değişti: İşte yapay zekanın bulduğu yeni isim

Teknolojinin gün geçtikçe ilerlemesiyle birlikte yapay zeka, hayatın vazgeçilmezleri arasında yer alacak. Son günlerde yapay zeka teknolojisiyle 81 ilin yeni ismi belirlendi. 81 ilin ismini değiştirmek isteyen bir kullanıcının yaptığı çalışma sonucunda Kı


81 İL GENELİNE İSİM VERDİ
Teknolojik evrimle beraber Yapay Zeka (YA) teknolojilerinin kullanımı geçtiğimiz yıl önemli oranda arttı. Tüm sektörlerde olduğu gibi, birçok vatandaş da günlük yaşantılarındaki profesyonel veya kişisel işlerinde yapay zeka teknolojilerini kullanmaya başladı. Meraklı bir sosyal medya kullanıcısı, Türkiye'nin birçok şehrine Yapay Zeka tarafından yeni isimler verilmesini istedi. İstanbul için "İstarmoni", başkent Ankara için "Atatürk" isimlerini belirleyen Yapay Zeka, Kırıkkale içinse çok daha farklı ve şaşırtıcı "Ayvalı" ismini verdi.

VİRAL OLAN YAPAY ZEKA PAYLAŞIMI
Bu alışılmadık durum, sosyal medya kullanıcıları arasında büyük ilgi gördü. Kısa sürede viral olan bu paylaşım, binlerce yorum ve beğeni topladı. Yapay Zeka'nın bu ilginç ve komik isimlendirme kararları, geniş kitlelerce konuşulup tartışıldı. Yapay Zeka teknolojisinin ilginç ve alışılmadık kullanım şekilleriyle kullanıcıları şaşırtmaya devam ettiği görülüyor. Bu teknolojinin ilerleyen zamanlarda ne tür sürprizler yapacağı merak konusu.

Haber: Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Gençler Filistin için sabah namazında buluştu

İlginizi Çekebilir

Ak Parti’den Bahşılı çıkarması

İlginizi Çekebilir

Şehit ailelerine duygulandıran ziyaret

Haber Yorumları

Yorum Yaz

18206

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171