KIRIKKALE
25°
04:44

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’nin bebeği Yiğit Hamza destek bekliyor!

Kırıkkale’nin SMA Tip-1 ölümcül kas hasatlığıyla mücadele eden bebeği Yiğit Hamza Demir, adeta yaşamla ölüm arasında mücadele veriyor. Dolar kurunun yükselmesiyle birlikte istenilen seviyeye ulaşamayan Yiğit Hamza, Kırıkkale halkının desteğini bekliyor.


KAMPANYA BİTİMİNE SON 7 AY KALDI
Yaklaşık iki buçuk yıldır Kırıkkale’nin yakından tanıdığı SMA Tip-1 ölümcül kas hastalığıyla mücadele veren Yiğit Hamza Demir, ölümle yaşam arasındaki uçurumun kenarında adeta. Kırıkkale Valiliği tarafından ikinci izinli yardım kampanyasıyla tedavi için kullanılacak olan ilaca ulaşmak için toplanan yardımlar yeterli seviyeye ulaşamadı.

HALEN YÜZDE 33 SEVİYESİNDE
Valilik izinli yardım kampanyasına sadece son 7 ay kalan Yiğit Hamza Demir, bu sürede yüzde 100 oranına ulaşamazsa toplanan paraların tamamı SMA hastaları diğer çocuklara aktarılacak. Üçüncü kez yeniden Valilik izninin alınması içinse hukuki sürecin başlatılması gerekiyor. Hukuki süreci bekleyecek kadar zamanı olmayan ve adeta saniyelerle yarışan Yiğit Hamza Demir, Kırıkkale ve Türkiye genelinden destek bekliyor.

YAŞAMLA ÖLÜM ARASINDAKİ SAVAŞ
Oğlunun elleri arasında eriyip gittiğini ifade eden baba Yunus Demir, her baba gibi çocuğuyla güzel vakitler geçirmenin hayaliyle yaşıyor. Bir umut diyerek gönüllülerle birlikte sahada etkin şekilde yardım kampanya çalışması gerçekleştiren baba Yunus Demir, kısa süre içerisinde şuana kadar yüzde 33 olan oranın yüzde 100’e ulaşmasını temenni ediyor.

Haber:Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

İbrahim Alsancak, CHP’den Bahşılı’ya talip

İlginizi Çekebilir

Kadına yönelik şiddetle mücadele eğitimi 

İlginizi Çekebilir

Bakan Yusuf Tekin ve Binali Yıldırım Kırıkkale’ye gelecek

Haber Yorumları

Yorum Yaz

15328

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171