KIRIKKALE
25°
00:40

Öğleye kalan Süre

Kırıkkaleli minikler herkesi duygulandırdı

Kırıkkale İl Müftülüğüne bağlı Necati Nadiye Cesur 4-6 Yaş Grubu Kur’an kursunda eğitim gören öğrenciler, harçlıklarıyla "Filistin Kardeşlerimizin Yanındayız" kampanyasına destek oldu.


RESİM ÇİZEREK DUYGULARINI DİLE GETİRDİLER
Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından "Özgür Filistin’in Yanındayız" sloganıyla başlatılan Filistin'e yardım kampanyasına her kesimden destek geliyor. Bu kapsamda Kırıkkale İl Müftülüğüne bağlı Necati Nadiye Cesur 4-6 yaş grubu Kur’an kursunda eğitim gören öğrenciler, Kur’an kursu öğreticileri ve aileleri rehberliğinde Filistin için yardım kampanyası düzenledi. Minik öğrenciler resim çizerek duygularını dile getirdiler.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
Ellerine Türkiye ve Filistin bayrağı çizili öğrenciler saldırıların sona ermesi için dua etti. Kur'an kursu öğreticisi Hatice Gözcü miniklerin kumbaralarını Filistinli Kardeşlerine ulaştırılmak üzere Kırıkkale İl Müftüsü ve TDV Kırıkkale Şubesi Başkanı Hasan Hayri Yaşar’a makbuz karşılığı teslim etti. Müftü Yaşar; yüreği sevgi dolu miniklere, ailelerine, hocalarına ve kampanyanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Haber:Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Müftü Yaşar engelli öğrencilerle bir araya geldi

İlginizi Çekebilir

Minikler Kur’an öğrenmenin sevincini yaşadı

İlginizi Çekebilir

Kur’an kurslarına renkli geziyle kapanış 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

94339

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171