KIRIKKALE
25°
02:54

İkindi'ye Kalan Süre

Kırıkkaleli İlknur gerçek ailesini arıyor

Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde 1980 yılında bir evde gerçekleştirilen nişan sırasında çıkan yangında 97 kişi hayatını kaybetti. Annesi yangında ölen ve daha sonra evlatlık verilen İlknur Ünal Adıgüzel ailesini arıyor.


ALEVLER İÇİNDE CAN VERDİLER
1980 yılında Kırıkkale Keskin’in Danacı köyünde bir facia yaşandı. Kadın ve çocukların bulunduğu nişan evinde tüpgaz lambalarının patlamasıyla beraber yangın çıktı.
3 odayı dolduran kadın ve çocuklar alevlerin arasında kaldı. Evde bulunanlar ezilerek, yanarak ve dumandan boğularak can verdiler. Damat, erkekler bir başka evde toplandığından faciadan kurtulmuştu. Fakat yangının çıktığı evde bulunan 97 kişi hayatını kaybetti.

MÜGE ANLI’DA KARDEŞLERİNİ ARIYOR
8 aylıkken Danacı köyünde yaşanan yangında annesini kaybeden İlknur Ünal başka bir aileye evlatlık verildi. 28 yaşında gerçek hikayesini öğrenen Ünal, Müge Anlı’nın programına çıkarak gerçek ailesini ve akrabalarını aradığını açıkladı.

ŞİMDİKİ AİLEM ALMANYA’DAN GELEREK EVLAT EDİNMİŞ
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında evlatlık verilme hikayesini anlatan Ünal şu ifadeleri kullandı: Ben pamuklar içerisinde büyütüldüm. Zor bir hayatım olmadı. Ben hiç sobalı evde yaşamadım. Yaz gelir üç ay tatilde sürekli gezerim. Hayatımda hiç otobüse binmedim. Ama tüm bu güzel şartlar içerisinde bir yanım hep buruk kaldı. Ben niye tek çocuğum dedim. İnsanın kardeşleri olsa nasıl olur diye merak ettim. 28 yaşında hayatım hakkındaki gerçekleri öğrendim. Buraya gelmek için çok zorlandım. Bir yanım hep eksik. 8 aylıkken yeni aileme vermişler. Bir nüfus cüzdanım bile yokmuş. Beni veren kişiler bu bebeği alıyorsanız alın yoksa çocuk esirgemeye bırakacağız demişler. Erkek kardeşimde varmış ama ben kızım diye dedem beni evlatlık vermiş. Ailem Almanya'dan Ankara'ya gelerek beni evlat edinmiş. " ifadelerini kullandı.

Haber:Burak Şenol

İlginizi Çekebilir

Kırıkkaleli İlknur gerçek ailesini arıyor

İlginizi Çekebilir

2 hafta önce evlenen Rabia kayıplara karşıtı!

İlginizi Çekebilir

İftar yemekleri Mobil Aşevi’nden

Haber Yorumları

Yorum Yaz

71981

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171