KIRIKKALE
19°

Kırıkkaleli dağcılar bu kez 100.yıla özel tırmandı

Yakın zamanda Kırıkkale’de kurulan Bozkır Dağcılık Doğa Sporları Spor Kulübü ikinci haftasında ikinci büyük faaliyetini gerçekleştirerek hızla başarı sürdürmeye devam ediyor.


SİVRİ DAĞI KIRMIZI-BEYAZA BÜRÜNDÜ
Dinekdağı Cumhuriyet Yürüyüşüne çok büyük bir katılım sağlayan kulüp üyeleri şimdi de Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Sivri Dağına yoğun bir katılımla tırmanış düzenlendi. Faaliyet nedeniyle Sivri Dağı adeta Kırmızı Beyaz renge büründü.

HER YAŞTAN KATILIM DİKKAT ÇEKTİ
Bozkır Dağcılık Doğa Sporları Kulübünün, Cumhuriyetin 100.Yılı sebebiyle düzenlenen Sivri Dağı Cumhuriyet yürüyüşüne yüze yakın sporcu katılım gösterdi. Çocuktan, yaşlısına çok sayıda kulüp üyesi ellerinde Türk bayraklarıyla Sivri dağının zirvesinde güzel bir ambiyans oluşturdular.

FAALİYETLER DEVAM EDECEK
Kulüp Başkanı Vedat Durudoğan, Sivri Dağında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkulu bir şekilde kutladıklarını belirterek faaliyetlerin bundan sonra da artarak devam edeceğini ifade etti.

Haber:Tuğçe Özdemir 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkaleli dağcılar faaliyetlerini sürdürüyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkaleli dağcılar bu kez 100.yıla özel tırmandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

62448

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171