KIRIKKALE
17°
03:9

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’de sıcaklık 39 dereceye kadar çıkacak

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de sıcak havalar etkisini gösteriyor. İç bölgelerde sıcaklık, mevsim normallerinin 8 derece üzerine kadar çıkacak. Kırıkkale’de hava sıcaklığının 39 derecelere kadar çıkması bekleniyor.


YURT GENELİNDE ETKİSİNİ SÜRDÜRECEK 
Çarşamba gününden itibaren Türkiye, yeni bir sıcak hava dalgasının etkisi altına girecek.
Özellikle iç bölgelerde mevsim normallerinin 4 ila 8 derece, Ege kıyılarında, Akdeniz kıyılarında ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde de mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyredeceği bekleniyor. Sıcak hava dalgası hafta başına kadar yurt genelinde etkisini devam ettirecek.

BAZI BÖLGELERDE YAĞIŞ BEKLENİYOR
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre bazı bölgelerde yağış bekleniyor. Doğu Karadeniz'in doğusunda Doğu Anadolu'nun kuzey doğusunda lokal yağışlar bekleniyor. Diğer bölgelerde az bulutlu ve açık geçecek. Çarşamba ve perşembe günü Rize‘de ve Artvin’in iç kesimlerinde, Erzurum’un kuzeyinde, Kars ve Ardahan çevrelerinde lokal yağışların görülmesi tahmin ediliyor.

KIRIKKALE’DE SICAKLIK 39 DERECEYE ÇIKACAK
Mevsim normallerinin üstünde seyreden hava sıcaklıklarının yaşandığı Kırıkkale’de bu hafta yağış görünmüyor. Hava açık ve güneşli olacak. Kırıkkale’de  sıcaklık 34-35 derece civarında olacak. Hafta sonunda doğru sıcaklığın 39 dereceye kadar çıkması tahmin ediliyor.

Haber: Abdulsamet Yıldırım (Stajyer)

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de Beyzbol şampiyonası yapılacak 

İlginizi Çekebilir

Otomobilin çarptığı kadın öldü

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de Nüfus Müdürlüğü Pazar günü açık olacak

Haber Yorumları

Yorum Yaz

89302

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171