KIRIKKALE
25°
04:2

İmsak'a Kalan Süre

Kırıkkale’de otobüs saatleri değişiyor

Kırıkkale’nin şehir içi ulaşım alanında önemli yoğunluğunu taşıyan Kırıkkale Belediyesi halk otobüsleri, kış saati uygulamasına geçiyor. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması noktasında belediye yetkilileri uyarı yaptı.


SAATLERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILDI
İşe, okula ve bir yerden başka bir yere gitmek için vatandaşların sıklıkla kullandığı ulaşım aracı olan Kırıkkale Belediyesi halk otobüslerinin saatlerinde değişiklik yapıldı. Kırıkkale Belediyesi tarafından yapılan değişiklikle birlikte otobüsler artık kış saati uygulamasına geçiyor. Sabah 07.00'de başlayan otobüsler, hafta içi ve hafta sonu olmak üzere akşam 23.00'e her saat başı olmak üzere vatandaşları istediği güzergahlara götürüyor.

BELEDİYE AÇIKLAMA YAPTI
Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte Kırıkkale Belediyesi, yolcu taşıma saatlerinde değişikliğe gitti. Kırıkkale Belediyesi tarafından konu hakkında yapılan açıklamada, “Belediye Otobüslerimiz için "Kış Saati" uygulamasına geçilmiştir. Yeni düzenlemeye göre otobüslerimizin son hareket saati 22:00 olarak güncellenmiştir” ifadesine yer verildi. Otobüsü sıklıkla kullanan vatandaşların mağduriyet yaşamaması konusunda uyarılarda bulundu.

Haber:Süleyman Ok

İlginizi Çekebilir

Yahşihan'da "Hasta Hakları Günü" etkinliği düzenlendi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’nin bebeği Yiğit Hamza destek bekliyor!

İlginizi Çekebilir

Bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

29210

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171