°

Kırıkkale’de o marka zeytinyağını çöpe atın!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan yeni bir açıklama milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiriyor.


STANDART DIŞI UYGULAMALAR TESPİT EDİLDİ

Yetkililer tarafından yapılan denetimler sonucunda, piyasada satış halinde bulunan bazı zeytinyağı ürünlerinde hile tespit edildi. Hileli üretim yapan 8 marka kamuoyu ile paylaşıldı. Tarım ve Orman Bakanlığı, vatandaşları uyaracak önemli bir açıklama yaptı. Bakanlık yaptığı açıklamada, vatandaşları sahte ve hileli zeytinyağı konusunda uyardı. Yapılan denetimler sonucunda, piyasada satılan bazı ürünlerde standart dışı uygulamalar tespit edildi. Tarım ve Orman Bakanlığı, vatandaşları uyaracak önemli bir açıklama yaptı. Bakanlık yaptığı açıklamada, vatandaşları sahte ve hileli zeytinyağı konusunda uyardı. Yapılan denetimler sonucunda, piyasada satılan bazı ürünlerde standart dışı uygulamalar tespit edildi.

TÜKETİCİ GÜVENLİĞİ

Tarım ve Orman Bakanlığı, bu tür ifşaların tüketicilerin gıda güvenliği konusundaki farkındalığını artırdığını belirtiyor. Yapılan açıklamada, taklit ve tağşişin önüne geçmek için denetimlerin kararlılıkla devam edeceği vurgulanırken, tüketicilerin de etiket bilgilerini dikkatle kontrol etmeleri ve güvenilir markaları tercih etmeleri gerektiği hatırlatıldı. Bakanlık, gıdada hile yapan firmalara karşı yasal süreçlerin işletilmeye devam edeceğini ve bu firmaların faaliyetlerinin yakından takip edildiğini bildirdi.

İlginizi Çekebilir

Valilik ve Kaymakamlıklara KPSS'siz personel alınacak

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de sünnet şöleni yapılacak

İlginizi Çekebilir

Kayatürk’ten Kurşunkaya Köyüne Ziyaret

Haber Yorumları

Yorum Yaz

37480

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171