KIRIKKALE
19°
00:39

Yatsı'ya Kalan Süre

Kırıkkale'de jandarma öğrencilere huzur ve güven verdi

Kırıkkale'de Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında öğrencilere jandarmanın faaliyetleri ve ekipmanları tanıtıldı.


RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU
İl Jandarma Komutanlığı bahçesindeki etkinliğe, Vali Mehmet Makas, İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen, İl Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, jandarma personeli ve 300 öğrenci katıldı.

KOMANDO EKİPLERİYLE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ
Vali Makas, Cücen ve Aydın'ın eşlik ettiği öğrenciler, kurulan stantları gezerek jandarmanın faaliyetleri ve ekipmanları hakkında bilgi aldı. Öğrencilere yönelik çeşitli yarışmaların düzenlendiği etkinlikte, çocuklar komando ekipleriyle fotoğraf çektirdi.

KÖPEK GÖSTERİSİ İLGİ GÖRDÜ
Etkinlikte, İl Jandarma Komutanlığı asayiş köpeği "Tutar" da gösteri yaptı. Öğrencilerden Elif Çakal, gazetecilere, çeşitli yarışmalara katıldıklarını belirterek, jandarmanın kullandığı ekipmanları tanıdıklarını söyledi. Mutlu Baran da köpek gösterisi izlediklerini ve yarışmalara katıldıklarını ifade ederek, etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti. Arif Çakal ise bugün çeşitli etkinlikler yaptıklarını ve jandarmayı tanıdıklarını kaydetti.

Haber Merkezi
 

İlginizi Çekebilir

Vali Mehmet Makas’tan esnaf ziyareti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

10319

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171