KIRIKKALE
19°
07:44

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale'de Cumhuriyet için 100 fidan toprakla buluştu

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla öğrenciler 100 fidan dikti.


RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU
Barbaros İlkokulu bahçesinde düzenlenen etkinlikte konuşan Kaymakam Erdal Bilgiç, Cumhuriyet'in 100. yılında öğrencilerle fidan dikim etkinliğine katıldıklarını söyledi. Bilgiç, "Gelecek nesillerimiz olan öğrencilerimizin kendi fidanlarını dikmelerini önemsiyorum. 100. yılımızda coşkuluyuz ve heyecanlıyız. Yeni Türkiye Yüzyılı'nın da hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

HEP BİRLİKTE TOPRAĞA DİKTİLER
Okul Müdürü Gülderen Aydoğan ise Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümüne kavuşmanın gurur ve heyecanını yaşadıklarını dile getirdi. Üçüncü sınıf öğrencisi Doruk Eymen Özbek de Cumhuriyet'in 100. yılı için okul bahçesine 100 fidan diktiklerini kaydetti.
Kaymakam Bilgiç ve beraberindekiler, fidan dikiminin ardından çeşitli yıllara ait Cumhuriyet Bayramı kutlama törenlerini anlatan resimlerin yer aldığı sergiyi gezdi. Programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fedai Akın, protokol üyeleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Haber Merkezi 

İlginizi Çekebilir

Anneler ve adaylarına süt eğitimi verildi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale, altın zenginliğinde birinci sırada

İlginizi Çekebilir

Devrilen otomobilde 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

91570

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171