KIRIKKALE
21°
01:34

İkindi'ye Kalan Süre

Kırıkkale’de boksun damarı mevcut 

MKE Mühimmatspor Kulübü Boks Antrenörleri Asalettin Pekdoğan, Hamza Gökdemir, Fuat Kürkçü ve Şahin Gökdemir Kırıkkale’de yetişip dereceye giren sporcular ile birlikte Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nu ziyaret etti.


VALİ TEKBIYIKOĞLU, BAŞARILAR DİLEDİ
Akdeniz Olimpiyatları Şampiyonu-Avrupa 3’üncüsü Serdar Yağlı, Avrupa 2’incisi Gökhan Üstüner ve Avrupa 3’üncüsü-Türkiye Şampiyonu Mehmet Yağlı ile birlikte Vali Tekbıyıkoğlu’nu ziyaret eden MKE Mühimmatspor Kulübü Antrenörleri Asalettin Pekdoğan, Hamza Gökdemir, Fuat Kürkçü ve Şahin Gökdemir, Kırıkkale’nin boks dalındaki başarı durumu hakkında bilgi verdiler. 


BÜYÜDÜĞÜM YERDE İMKANLAR KISITLIYDI
Kırıkkale’de boksa karşı bir ilgi olduğunun altını çizen  Vali Tekbıyıkoğlu, “İlimizde boksa karşı bir alaka ve ilgi var. Bu spor dalının bir damarı mevcut. Mahallede bir kişinin sporla alakası olması diğerlerini de etkiliyor. Naim Süleymanoğlu ülkemize geldikten sonra haltere karşı ilgi arttı. Benim doğduğum, büyüdüğüm yerde imkanlar kısıtlıydı. Bir tane taekwondo salonu açıldı ve ilginin artmasıyla birçok şampiyon çıktı. Ülkemizde son 20 yılda çok fazla tesis kuruldu ve başarılı sporcular yetişti. Artık imkanlarımız daha fazla. Bu düşüncelerle tüm antrenör ve sporcularımıza başarılar dilerim” dedi.  

Haber: Ahmet Gökdemir 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

98990

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171