°

Kırıkkale’de 4 bin 918 öğrenci uyum eğitimine başladı

Kırıkkale'de, okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencileri için uyum eğitimi başladı. Yurt genelinde olduğu gibi Kırıkkale'de de minikler, yeni eğitim hayatlarının ilk heyecanını yaşadı.


RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU
Millî Eğitim Müdürü Rahmi Güney, uyum eğitimlerinin başladığı okullardan TOKİ Şehit Nazir Elitok İlkokulunu ziyaret ederek birinci sınıfa başlayan öğrenciler ve aileleriyle bir araya geldi. Öğrencilerin coşkusuna ortak olan Güney, "Sınıflarımızda uyum eğitimine başlayan minik öğrencilerimizi misafir etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kıymetli velilerimiz, gözünüz arkada kalmasın. Emanetinizin başımızın üstünde yeri var. Çocuklarımızın eğitimleri için tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve onların gelişimini her geçen gün fark edeceksiniz." diye konuştu.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
Bu kapsamda kent genelinde 2 bin 337 okul öncesi öğrencisi ile 2 bin 581 ilkokul öğrencisi olmak üzere toplam 4 bin 918 öğrenci uyum eğitimine başladı. Okul ziyaretinde Güney'e, Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Hamza Aygün ile Şube Müdürü Ömer Özdemir de eşlik etti.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi’nden yıldızların altında sinema keyfi

İlginizi Çekebilir

Delice ve Çerikli’de gençlik alanlarına inceleme

İlginizi Çekebilir

Pehlivanlı’dan Çelebi süt tesisine ziyaret

Haber Yorumları

Yorum Yaz

17432

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171