GÜVENLİK KONTROLLERİ YAPILDI
Emniyet birimleri tarafından gerçekleştirilen kapsamlı çalışmalarda, asayiş olaylarına karıştıkları tespit edilen 175 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı. Ayrıca, çeşitli suçlardan aranan 20 şüpheli yakalanarak adli makamlara sevk edildi. Bu kişilerden 14’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Söz konusu dönemde toplamda 4.792 kişi ve 314 araç sorgulanarak güvenlik kontrolleri gerçekleştirildi.
198 ADET FİŞEK ELE GEÇİRİLDİ
Yapılan uygulamalar neticesinde; 6 adet tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca, 3 adet tüfek ve 198 adet fişek ele geçirildi. Ele geçirilen silah ve mühimmatlarla ilgili adli işlemler başlatıldı. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak adına suç ve suçlularla mücadelenin aralıksız sürdürüleceğini belirtti. Vatandaşların desteğiyle bu kararlı çalışmaların devam edeceği ifade edilerek kamuoyuna saygıyla duyuruldu.
Rektör Aslan’ın da testi pozitif çıktı
BAL 3. Grup’ta Talasgücü lider
İl Sağlık Müdürlüğü’nden ‘Yaşama Yol Ver’ kampanyası
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171