KIRIKKALE
21°
01:7

Akşam'a Kalan Süre

Kırıkkale Valiliğinde görev değişimi

Mülki İdareci Atamaları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararı ile Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre, Kırıkkale’ye 2 vali yardımcısı, 2 ilçeye kaymakam ve 2 hukuk müşaviri atandı.


VALİ YARDIMCILIKLARINA KURNAZ VE KARA ATANDI
Mülki İdare Amirleri Atamam Kararnamesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzası ile Resmi gazetede yayımlandı. Karara göre, Kırıkkale Vali Yardımcılığı görevine Konya Akşehir Kaymakamı Ahmet Sait Kurnaz ile İzmir Çeşme kaymakamı Hacı Mehmet Kara atandı. 

DELİCE VE KESKİN’E YENİ KAYMAKAM
Kararın ardından Keskin ve Delice Kaymakamlıklarında da görev değişikli yaşandı. Keskin Kaymakamlığına, Bitlis Adilcevaz Kaymakamı Tunahan Çil atandı. Delice Kaymakamlığına ise Muhammed Burak Akköz atandı. 

HUKUK MÜŞAVİRLİKLERİNE ATAMA
Bir atama kararı ise Kırıkkale Valiliği Hukuk Müşavirliklerine geldi. Bahşılı Kaymakamı Ahmet Altın ve Mülkiye Müfettişi Veysel Çiftçi, Kırıkkale Valiliği Hukuk Müşavirliklerine atandı.

ULU, EŞKİŞEHİR’E ATANDI
Öte yandan Kırıkkale Vali Yardımcısı görevini vekaleten yürüten Ömer Ulu, Eskişehir Odunpazarı Kaymakamı oldu. Sulakyurt Kaymakamı Mehmet Yasir Erkan ise Adıyaman Vali Yardımcılığına atandı.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

91441

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171