KIRIKKALE
26°
04:16

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale Tıp Fakültesi’ne yeni ambulans

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne ileri seviyede donanımlı acil yardım ambulansı alındı. Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, “'Yeni ambulansımızla birlikte ilimize ve bölgemize en iyi şekilde hizmet vereceğiz'' dedi. 


ANAHTAR ŞOFÖRLERE TESLİM EDİLDİ 
Vatandaşa en iyi şekilde sağlık hizmeti sunma gayretiyle teknik altyapısını zenginleştiren Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne ileri seviyede donanımlı acil yardım ambulansı alındı. Yeni hizmete giren ambulansın anahtarı, Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan tarafından törenle ambulans şoförlerine verildi. Tıp Fakültesi Dekanlığı önünde yapılan törene Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan, Genel Sekreterr Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Turgut Deniz, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Atike Tekeli Kunt, doktorlar, hemşireler, Tıp Fakültesi akademik ve idari personeli katıldı.

İLERİ SEVİYEDE DONANIMLIDIR
Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Turgut Deniz, “Tıp Fakültesi Hastanemiz, ilimize ve bölgemizdeki illere sağlık hizmeti vermektedir. Hepinizin bildiği üzere tıp eğitimi ve sağlık hizmetinin en önemli göstergesi çağdaş teknoloji ile uyumlu olmasıdır. Bu açıdan yeni bir ambulansı hastanemize kazandıran, hastanemizin teknik donanım ve imkanlarının yenilenmesi ve iyileştirmesine büyük önem veren Rektörümüze destekleri dolayısıyla teşekkür ederim. İnşallah Üniversite yönetimimizin destekleriyle Tıp Fakültesi Hastanemiz, teknik imkanlarını ve hizmet kalitesini giderek artıracaktır. Yeni ambulansımız daha kaliteli bir şekilde hasta transportu yapılmasını sağlayacaktır. Ambulansımız sadece transport ambulansı değildir. Acil müdahale açısından ileri seviyede donanımlıdır. Hayırlı olmasını dilerim” dedi.

FAYDALI OLMASI BİZLER İÇİN ÖNEMLİDİR
Elimizdeki imkanları ülkemiz ve insanımız adına en verimli şekilde kullanma çabasıyla hareket ettiğimizi belirten Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, “İlimize ve bölgemize en iyi şekilde hizmet etmek üzere yeni bir ambulans almamızın sevinç ve gururunu yaşıyoruz. Alınmış olmasından ziyade vatandaşlarımıza, ülkemize faydalı olması bizler için önemlidir. İnşaallah şehrimizde kazasız, ambulansımıza en az ihtiyaç duyulacak şekilde yıllar geçiririz. İhtiyaç olursa da elimizin altında donanımlı bir ambulansın olması güzel bir şey. Sizler gibi doktorlarımız, hemşirelerimiz, sağlık personelimiz olmadığı sürece mekanların, ortamların ve cihazların bir anlamı yok.” 

YERLİ VE MİLLİ AMBULANS 
“Onları zenginleştiren, kullanır hale getiren ve verimini artıranlar sizlersiniz. Hastalarımıza en iyi şekilde sağlık hizmetinin verilmesi önemli.  Yeni ambulansımızla birlikte iki ambulansımız hizmet verecek. İnşallah zaman içinde TOGG gibi yerli ve milli ambulansımızın da yapılacağına inanıyorum. Hatta Kırıkkale Üniversitesi olarak buna öncülük yapalım. Talebimizi yazılı olarak iletelim. Üniversitemize TOGG’un nasıl alındığını merak eden insanlar var. Biz, bazı kişilerin TOGG üretimine şüpheyle baktığı bir zamanda geçtiğimiz yıl mart ayında devletimize güvenerek TOGG talebini yapmıştık. Bu talebi ileten iki üniversiteye, Üniversitemize ve Dokuz Eylül Üniversitesi’ne TOGG’u verdiler. İnşaallah sağlık hizmeti verecek yerli bir aracımızın da üretimini yaparız. Şehrimize ve hastanemize hayırlı olmasını diliyorum. Allah, kazasız ve belasız bir kullanım nasip etsin” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 


 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’nin havası kirli mi? Yoksa temiz mi?

İlginizi Çekebilir

Kanadı kesilen akbaba rehabilitasyon merkezine gönderilecek 

İlginizi Çekebilir

Fahiş fiyatlara denetim!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

89895

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171