KIRIKKALE
24°
00:22

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale, softbolda namağlup Türkiye şampiyonu

Türkiye Ragbi Federasyonu faaliyet programında yer alan Softbol 16 Yaş ve Üzeri Etaplı 1. Lig müsabakaları sona erdi. Kırıkkale GSİM Spor Kulübü namağlup Türkiye şampiyonu oldu.


NAMAĞLUP ŞAMPİYON
Türkiye Ragbi Federasyonu faaliyet parogramı kapsamında yer alan Softbol 16 Yaş ve Üzeri Etaplı 1. Lig müsabakalarında sona gelindi. Kırıkkale GSİM SK, Fatsa SK, Çarşamba Ayyıldız GSK, Giresun Gençlik SK, Bursa Alternatif Spor Oyunları SK, Safa Kale GSK, Bursa Softbol SK, İznik Belediye SK olmak üzere 8 takımın yer aldığı turnuvada, Kırıkkale GSİM SK, hiç yenilgisiz Türkiye Şampiyonu oldu. 

GRUPTAN LİDER ÇIKTI
Ankara Yenimahalle Hasan Doğan Stadında düzenlenen turnuvada, Kırıkkale GSİM SK sırasıyla, Giresun GSİM Spor Kulubü, Çarşamba Ayyıldız Spor Kulübü ve Fatsa Spor Kulübü’nü mağlup etti. A grubundan lider olarak çıkan Kırıkkale GSİM SK, final maçında Bursa Alternatif Spor Kulübünü de mağlup ederek şampiyon oldu.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

38529

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171