KIRIKKALE
26°
02:17

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale, sağlıkta geleceğin teknolojisiyle tanışıyor

İlker Mazılıgüney ve Ömer Faruk Yalçınkaya’nın öncülüğünde şehrimizde de faaliyet göstermeye başlayan DrQuantum Grup Enerji Sağlık AR-GE firması, sağlıkta çığır açan çalışmalara imza atarak geleceğin teknolojisini bugüne taşıyor.


SUYUN ENERJİSİ SAĞLIĞA DÖNÜŞÜYOR
Yer altından kaynağını alan ve kadim olarak kabul edilen suların gizemini kullanarak sağlık alanında devrim yaratan çalışmalar yapan ve Ankara Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi yerleşkesinde faaliyet gösteren Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesine bağlı Teknoloji Geliştirme Merkezi (TEKMER) bünyesinde bulunan DrQuantum Grup Enerji Sağlık AR-GE firmasını Kırıkkale’ye taşıyan Mazılıgüney sayesinde Kırıkkale de artık bu sağlık teknolojisiyle tanışıyor.

ÜST DÜZEY BİR TEKNOLOJİYLE KULLANILIYOR
Dünyadaki uluslararası firmalar Nikola Tesla’nın yapmış olduğu çalışmalardan esinlenerek birçok alanda quantum enerjisi kullanmaya yönelik çalışmalar yaparken, DrQuantum Grup Enerji Sağlık AR-GE firması da bu çalışmalardan yola çıkarak, bünyesine toplamış olduğu uzmanlarla, yerli kaynakları kullanarak sıvının quantum enerjisinin sağlıkta kullanılması hususunda 36 değişik yüksek frekansta “Quantum Enerjili Sıvıyı” kendi laboratuvarlarında üretmeyi başardı.

ÜRÜNLERİN TAMAMI BİNLERCE KEZ TEST EDİLDİ
Yapılan çalışmalarla firma, kendi teknolojisiyle kaynak sularının enerjisini alıp, bu enerjiyi kullanarak yüksek frekanslı “Quantum Enerjili Sıvı” elde ediyor. Bu yüksek frekanslı sıvılarla üretilen ve satışa sunulan “DrQuantum Quantum Enerjili Diz Ağrı Destek, DrQuantum Quantum Enerjili Bel Ağrı Destek, DrQuantum Quantum Enerjili Omuz ve Boyun Ağrı Destek, DrQuantum Quantum Enerjili Dirsek Ağrı Destek, DrQuantum Quantum Enerjili Ağrı Destek, DrQuantum Quantum Enerjili Anti-Stres ve Yorgunluk Destek, DrQuantum Quantum Enerjili Peak Performans (Yüksek Enerji) Destek, DrQuantum Quantum Enerjili Uyku Yastığı” ürünler yaşantımızda oldukça önemli bir rol oynuyor.

HİÇBİR KİMYASAL İÇERMİYOR, YEME İÇME GEREKTİRMİYOR
Ürünlerin kullanımının son derece basit olduğunu ifade eden İlker Mazılıgüney, ürünlerin yeme, içme veya cilt uygulaması yapmaya gerek kalmadan, bir aparat içerisinde sadece vücutta taşınarak kullanılmasının yeterli olduğunu belirtti. Vücudun hastalıklardan korunmasına yardımcı ve tedaviye destek olmak amacıyla tasarlanan bu ürünlerin, vücuttaki dokuların ve organların frekansını yükselterek ağrıların geçmesine ve yaşam kalitesini artırmaya yardımcı olduğunu kaydeden Ömer Faruk Yalçınkaya da, “DrQuantum Grup Enerji Sağlık Arge Firması’nın ürünleri aynı zamanda enerji seviyelerini yükseltmeye destek olurken, stresi azaltıcı bir etki gösteriyor. Ruhsal dengeyi sağlama ve sağlıklı bir uyku kalitesini artırma konularında da yardımcı oluyorlar. En önemli özelliklerden biri ise bu ürünlerin içerisinde hiçbir kimyasal katkı maddesi bulunmaması,” dedi.

ÜRETİM SÜRECİ BİLİMSEL ÇALIŞMALAR IŞIĞINDA YAPILIYOR
DrQuantum Grup Enerji Sağlık Ar-ge Firması’nın, quantum enerjisi üzerine yapmış olduğu çalışmalarla insanlığa fayda sağlamada önemli bir adım attığının ve Teknoloji Geliştirme Merkezi’nde (TEKMER) bu çalışmalarını başarıyla sürdürdüğünün altını çizen Mazılıgüney, “Ürünlerin pozitif katkısı ve gelecekteki potansiyeli, sağlık alanında büyük bir umut ışığı oluşturuyor. Quantum enerjili ürünlerin faydaları kullanıcı deneyimleriyle özellikle menüsküste, bel ve boyun fıtığında, tenisçi dirseğinde, uyku bozukluğunda, streste, vücut enerjisinin yükseltilmesinde, psikolojik sorunlarda ve ağrılarda ürünlerin etkinliği konusundaki olumlu geri bildirimlerle destekleniyor. Bu çalışmaların ilerleyen dönemlerde sağlık sektöründe daha fazla kullanılmasını bekliyor, hemşehrilerimizi konuyla ilgili bilgilendirmek amacıyla bizlerle irtibata geçmeye ve internet sitemizi (https://www.drquantum.com.tr )ziyaret etmeye bekliyoruz,” diye konuştu.

Haber:Yunus Emre Altundağ
 

İlginizi Çekebilir

Romanya’dan Kırıkkale’ye geldiler

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale, sağlıkta geleceğin teknolojisiyle tanışıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

80065

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171