KIRIKKALE
25°

Kırıkkale için önemli çalışmalar yapılıyor

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'yı ziyaret etti.


YATIRIMLARLA ŞEHİR KİMLİĞİ DEĞİŞİYOR 

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Saygılı ile görüşen Öz, kentte yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak, yürütülen bazı projeleri yerinde inceledi. Öz, Kırıkkale Belediyesinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, özellikle son dönemde yapılan yatırımlarla şehrin kimliğinin değiştiğini belirtti.
 

HALKIN GÖNLÜNÜ KAZANMIŞ BİR BAŞKAN 

Başkan Saygılı'nın Kırıkkale'ye hizmet süresini oldukça verimli kullandığını aktaran Öz, şunları kaydetti: "AK Parti Genel Merkezi olarak belediye başkanlarımızın yaptığı güzel, beldesine ve insanına faydalı her türlü hizmetin yanındayız. Başkanımız Saygılı, Kırıkkale insanımızın gönlünü almış bir şekilde ilerliyor. Başarısını geri dönüşlerden yakından takip ediyoruz. Bizim belediyeciliğimiz hizmet belediyeciliğidir. Burada kim yaşıyorsa hepsi bizim başımızın tacıdır, hizmet ederiz. Vatandaş bizi hizmet için seçiyor diyerek hareket ederiz. Çok şükür bunu başardık." 

Kaynak: AA

İlginizi Çekebilir

AK Parti’de bir istifa daha

İlginizi Çekebilir

Cumhuriyetimizin emanetini taşıyacağız

İlginizi Çekebilir

Tarihi evlerde çini kursu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

23061

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171